Наталія Мосейчук проведе випуск ТСН із Лондона у день весілля принца Гаррі та Меган Маркл

Наталія Мосейчук проведе випуск ТСН із Лондона у день весілля принца Гаррі та Меган Маркл

ТСН продовжує практику виїзних студій "просто неба", коли ведучі висвітлюють новини безпосередньо з місця однієї з головних подій дня.

19 травня, коли принц Гаррі поведе під вінець акторку Меган Маркл, Телевізійна служба новин каналу "1+1" розгорне тимчасову студію у самому серці Лондона. Ведуча Наталія Мосейчук проведе суботній випуск о 19.30 із небережної Темзи. А журналіст ТСН Ольга Кошеленко перебуватиме безпосередньо на місці проведення весілля - біля Віндзорського замку.

ТСН продовжує практику виїзних студій "просто неба", коли ведучі висвітлюють новини безпосередньо з місця однієї з головних подій дня. Весілля принца Гаррі та американської акторки Меган Маркл вже називають одним з наймасштабніших та найдорожчих за останнє століття, і випуск ТСН відповідатиме цій світовій події.

Передуватиме цьому цикл сюжетів, присвячений приготуванням до грандіозного святкування, який стартує вже сьогодні о 19.30. Кореспондентка ТСН Наталія Гончарова поспілкувалася із королівськими експертами та із перших вуст дізналася подробиці весільного вбрання молодят, особисто приміряла коштовні весільні сукні від дизайнерів, що співпрацюють з британськими монархами, влаштувала народну дегустацію лимонного торта, яким пригощатимуть гостей у день свята, та дізналася, як та скільки британці заробляють на туристах у цей період.

"Як виявилося, приміряти сукню ціною у 3 мільйони гривень зможе будь-хто - британці не оцінюють ваш соціальний статус за зовнішнім виглядом. А зняти готель у Лондоні у день королівського весілля можна дешевше ніж у Києві  під час фіналу Ліги чемпіонів, - ділиться кореспондентка. - А ще у Велій Британії не можна змусити безхатька покинути місце, де він сидить. Навіть поліції. Тому на весіллі принца, скоріш за все, безпритульні сидітимуть чи не у перших рядах".

Дивіться спеціальний випуск ТСН із Великої Британії вже у суботу, 19 травня, о 19.30 на телеканалі "1+1".

Наступна публікація