Навальний знайшов у пропагандиста Соловйова і його п'ятьох дітей посвідку на проживання в Італії

Навальний знайшов у пропагандиста Соловйова і його п'ятьох дітей посвідку на проживання в Італії

vsoloviev.ru

Пропагандист не приховує цього.

Російський пропагандист Володимир Соловйов і п'ятеро його дітей мають посвідку на проживання в Італії.

Про це заявив російський опозиціонер Олексій Навальний, продемонструвавши фотографію документа у відеоролику, присвяченому недопуску незалежних кандидатів до місцевих виборів у Росії.

Навальний зазначив, що щороку з бюджету виділяється 21 мільярд рублів на пропагандистський телеканал, на якому працює Соловйов.

Опозиціонер підрахував, що кожен росіянин платить 143 рублі на рік, щоб Соловйов "багато жив, купував собі вілли на озері, оформив дозвіл на проживання в іншій країні, де жити набагато краще, ніж у Росії, бо там є чесні вибори".

Володимир Соловйов у коментарі "Комсомольській правді" заявив, що у нього вже більше десяти років є вид на проживання в Італії. Пропагандист сказав, що цей документ дозволяє перебувати в Італії довше 90 днів, але не дає права працювати в країні, голосувати чи претендувати на громадянство.

Нагадаємо, у розслідуванні Фонду боротьби з корупцією опозиціонера Олексія Навального йдеться, що одіозний російський ведучий Володимир Соловйов має статки близько мільярда рублів. Політик зазначає, що "бездарний" пропагандист "розцвів" у часи цензури і дуже розбагатів.

Згідно з розслідуванням, мерія Москви підібрала йому квартиру 160 метрів в елітному будинку і продала за ціною 2,5 мільйона рублів. При тому, що мінімальна ринкова ціна таких апартаментів в рік купівлі — 13 мільйонів. Незабаром Соловйов купив ще дві квартири у цьому будинку, збільшивши площу свого елітного майна до 450 квадратних метрів. Сьогоднішня ціна цієї нерухомості становить 250 мільйонів рублів.

Також журналіст має будинок на 1046 метрів в дачному селищі Передєлкіно в Московській області. Він коштує близько 400 мільйонів рублів.

Власну віллу пропагандист має в Італії на озері Комо. Спочатку вона була оформлена на його американську фірму, а потім він переоформив її на себе. Крім того, Соловйов оформив резидентство в Італії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація