Назвали ймовірну причину вибуху в лондонському метро

Назвали ймовірну причину вибуху в лондонському метро

Фото: Reuters

Вибух стався в той момент, коли офіцери оглядали підозрілий пакет, залишений на станції.

Причиною "невеликого вибуху", що стався в лондонському метро у вівторок увечері, стало закорочення, повідомила столична поліція в середу вночі.

У публікації йдеться, що близько 19 години поліцейські, пожежники і медики прибули на станцію Саутгейт після повідомлень про вибух і паніку. Після обстеження місця події найбільш вірогідною версією названо коротке замикання; за версією поліції, інцидент не має стосунку до тероризму.

Між тим, раніше повідомлялося, що вибух стався в той момент, коли офіцери оглядали підозрілий пакет, залишений на станції.

В результаті НС постраждали п'ятеро людей, двоє з них госпіталізовані. Станція метро була закрита, територія навколо неї оточена.

Лікарі провели повну реконструкцію ока 5-річного Павлика, який постраждав під час вибуху у Києві

Лікарі провели повну реконструкцію ока 5-річного Павлика, який постраждав під час вибуху у Києві

Нагадаємо, що 14 червня в Святошинському районі Києва стався вибух в покинутому автомобілі "Волга". В результаті четверо дітей у віці від 5 до 11 років отримали поранення і госпіталізовані.

За словами лікарів, всі діти перебувають на лікуванні в столичній лікарні "Охматдит". Стан трьох постраждалих дівчаток медики оцінюють як середньої тяжкості. Найменший 5-річний хлопчик у важкому стані. Йому зробили несколькочасовую операцію. Медики рятували малюкові очі. Власника авто, що вибухнуло, затримали в Рівненській області.

Повʼязані теми:

Наступна публікація