Не витримало серце: в Таїланді чоловік помер після бурхливого сексу та вживання віагри

Не витримало серце: в Таїланді чоловік помер після бурхливого сексу та вживання віагри

Не витримало серце: в Таїланді чоловік помер після бурхливого сексу та вживання віагри

Фото: ViralPress

На вечірці всі займалися сексом по черзі у шести кімнатах.

В Таїланді водій таксі помер під час сексу після прийому віагри та алкоголю, у нього не витримало серце.

Про це пише The Mirror.

Інцидент трапився в провінції Самутпракан 8 листопада. Кхун Теп випив таблетки на щомісячній вечірці з друзями. Потім 44-річний чоловік завів одну з жінок до кімнати в готельному номері.

Коли він повернувся через годину, друзі сказали, що він виглядав надзвичайно втомленим. Чоловік був оголеним від талії донизу і спав на дивані, а інші продовжували розважатись.

На вечірці був влаштований великий шведський стіл. Вони по черзі займалися сексом з кількома молодими жінками у шести різних кімнатах.

Однак згодом друзі Тепа помітили, що він не рухався і в нього йшла піна з рота. Вони трусили його, але не змогли розбудити.

Один з його друзів сказав: "Ми так святкуємо щомісяця. Він прийшов до нашої кімнати і просто спав на дивані, поки ми розважалися, і нам здалося, що він просто втомився. Однак після того, як я намагався його розворушити, він не реагував".

Вражені відвідувачі вечірки негайно зателефонували до поліції та викликали лікарів, які констатували факт смерті після перевірки пульсу.

На місці події поліція виявила на столі алкоголь, пачку віагри, ерекційний крем та дві невідомі таблетки. Було також кілька пляшок віскі, банки пива та закуска: арахіс, смажена курка та сушені креветки.

Працівники повідомили, що загиблий переніс серцевий напад, спричинений енергійним сексом та вживанням коктейлю з алкоголю та наркотиків для сексу.

На додаток до ковтання таблеток, крем Marathon Rub був нанесений на його геніталії, щоб він довше протримався під час сексу.
У його тілі також не було виявлено ознак травми, хоча офіційно розтин ще не проведено.

Капітан поліції Намасфонг Мадха сказав: "У смерті в готелі не було нічого підозрілого. Однак для його родини це ніяково, оскільки вони не знали, що він там. Ми проведемо розслідування".

Раніше повідомлялося, що відомий італійський плейбой, який переспав із 6 тисячами жінок, помер під час сексу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація