Несподіваний костюм і найдорожча у світі сукня: чим можуть здивувати на своєму весіллі принц Гаррі та Меган Маркл

Несподіваний костюм і найдорожча у світі сукня: чим можуть здивувати на своєму весіллі принц Гаррі та Меган Маркл

Фото: ТСН

Від члена королівської родини його співвітчизники очікують військової форми, але той може мати інші плани.

За кілька днів до королівського весілля у Великій Британії зберігається інтрига щодо весільної сукні нареченої. У ЗМІ циркулює інформація, що Меган Маркл збирається здивувати англійців, замовивши сукню в найдорожчого в світі бренду, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Побачити моделі такого одягу складно, але журналістів запросила із собою до VIP-шоу-руму заможна англійка Саадат. Вона пішла приміряти сукні відомого ліванського дизайнера Елі Сааба, котрі носять такі зірки, як Бейонсе, Анжеліна Джолі, Міла Куніс. Одяг стартує від 12 тисяч фунтів, це ручна робота, кожну сукню виготовляють близько півроку. Продавчиня зізнається, що їхній шеф дуже сподівався вдягти майбутню принцесу чи герцогиню, однак вибір Меган Маркл на цьому бренді не зупинився – в Англії переконані, що наречена обрала Ralph & Russo.

Меган Маркл може вдягти весільну сукню найдорожчого бренду в світі

Меган Маркл може вдягти весільну сукню найдорожчого бренду в світі

Це австралійські дизайнери, їхні весільні шати найдорожчі в світі, найдешевші коштують від 60 тисяч фунтів. Маркл була в сукні цього бренду на офіційній фотосесії з приводу заручин. Досі в королівській родині англійським кравцям ніхто не зраджував Герцогиня Кейт Міддлтон підтримала вітчизняного виробника – Александра Маквіна. Не виняток, що і на вінчання дівера вона вбереться в улюблене від Джені Пекхем.

Здивувати публіку нетрадиційним убранням може й сам принц – він не зобов'язаний одружуватись у формі, як його дід, батько та брат, бо не є чинним військовослужбовцем. У поважному британському ательє Едвард Секстон готові запропонувати гідну альтернативу погонам – сюртук для денного святкування, костюми різних кольорів і навіть незвичні комбінації сорочки, жилетки, піджака на один ґудзик і штанів на підтяжках. Одяг цього бренду шиють серу Полу Маккартні, Міку Джаґеру, Анні Ленокс та Наомі Кембел. Найпростіший жакет коштує від 5 тисяч фунтів, бо шиється тільки вручну і тільки британцями. Один костюм потребує 120 годин роботи і сімох пар рук. "Такого неможна зробити на фабриці", - пояснюють виробники.

Кравець Домінік зізнається, що хотів би бачити Гаррі в себе в ательє. "Йому дуже пасуватиме світло-сірий костюм і циліндр у колір", - вважає він. Однак як щирий прихильник британських королівських традицій, у найголовніший день він чекає монаршу особу в однострою. "Він одягнув уніформу на братове весілля, тож я буду здивований, якщо він не вдягне її на своє", - пояснив Домінік.

Кореспондент ТСН Наталія Гончарова

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація