Незручна для Кремля стаття про окупований Донбас одразу зникла з російського ЗМІ

Матеріал на декілька годин зник із сайту. 

Статтю, яка висвітлювала реальну картину подій на окупованому бойовиками Донбасі в "невигідному" для Кремля світлі, одразу після її публікації видалили з російського сайту "Газета.Ru"

У опублікованій у понеділок статті під назвою "Влізь або помри". Як виживає Донбас" йшлося, серед іншого, про те, як після окупації на Донбасі цілеспрямовано знищувалися проукраїнські патріоти.

Також у матеріалі автор оголив проблему "кришування" місцевого бізнесу бойовиками та розповів про те, куди зникає "гуманітарка" з Росії та інші злочини бандитів на території "республік".

Крім того, автор підсумовує, що офіційна російська пропаганда показує далеку від реальності картину, яка склалася на окупованих бойовиками територіях.

"У підсумку глянцева картинка з російських держмедіа про барвисту перспективу життя в "антифашистських республіках" і незабаром розвалі "фашистської України" занадто далека від реальності, яку спостерігають рядові донбасівці, що мають можливість порівняти стан справ і там, і там", - ідеться у статті.

Слід зазначити, що за декілька годин, після того, як про видалений матеріал почали писати ЗМІ, він знову з'явився на сайті "Газета.Ru".  

Раніше повідомлялося, що Sky News опублікував сюжет про загиблих військових РФ, попри заборону Путіна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація