Незважаючи на заклик мера Лондона, Трамп збирається до Великої Британії

Незважаючи на заклик мера Лондона, Трамп збирається до Великої Британії

Фото: Reuters

Раніше між главою Білого дому і мером Лондона спалахнув скандал.

Попри заклик мера Лондона Садіка Хана скасувати державний візит президента США до Великої Британії після скандальних дописів глави Білого дому в Twitter, президент США Дональд Трамп все ж має намір поїхати до Сполученого Королівства.

Про це повідомив речник Білого дому Шон Спайсер, - пише Укрінформ.

"Він цінує люб'язне запрошення Її Величності", - відповів Спайсер щодо намірів президента США відвідати Велику Британію.

Нагадаємо, що раніше між главою Білого дому і мером Лондона спалахнув скандал. Трамп у своїх твітерах почав критикувати Хана через те, що той намагався заспокоїти громадян, сказавши, шо "немає причин для стурбованості" після нападу терористів.

Натомість президент США явно не так зрозумів Хана, оскільки його висловлювання стосувалося підвищеної присутності поліції на вулицях Лондона з метою безпеки, що не повинно було викликати причин для стурбованості. Так чи інакше, але Трамп не відступав, назвавши це "жалюгідним виправданням", яке поширювали ЗМІ.

Пізніше Садік Хан озвучив заклик скасувати візит президента США до Великої Британії.

Це не перша суперечка Трампа і Хана. Мер Лондона критикував Трампа через указ про заборону на в'їзд для громадян шести країн з переважно мусульманським населенням. Трамп тоді заявив, що йому "навряд чи вдасться порозумітися з Садіком Ханом".

Британська поліція оприлюднила фото третього терориста, який скоїв напад на Лондонському мосту

Британська поліція оприлюднила фото третього терориста, який скоїв напад на Лондонському мосту

Повʼязані теми:

Наступна публікація