"Ну а що робити?": Навальний оголосив голодування і висунув вимогу

"Ну а що робити?": Навальний оголосив голодування і висунув вимогу

Фото: Associated Press

Опозиціонер оголосив голодування з вимогою пустити до нього запрошеного лікаря і отримати ліки.

Засуджений російський опозиціонер Олексій Навальний, який зараз відбуває своє покарання у виправній колонії, заявив, що починає голодування.

Про це він повідомив у новому дописі на Instagram-сторінці. 

"...Оголосив голодування. Ну а що робити? Я маю право запросити лікаря і отримати ліки. Ні того, ні іншого мені тупо не дають. Біль у спині перейшов у ногу. Частини правої, а тепер і лівої ноги втратили чутливість. Жарти жартами, але це вже напружує.

А замість медичної допомоги у мене катування позбавленням сну (будять 8 разів за ніч), і адміністрація, підмовляє зеків-активістів (aka "козли") залякувати рядових зеків, щоб ті не забиралися навколо мого ліжка. Ті так і кажуть: "Льоша, вибач, але ми тупо боїмося. Це ж Володимирська область. Життя зека коштує менше пачки сигарет ".

Ну ось і чого робити? Я оголосив голодування з вимогою виконати закон і пустити до мене запрошеного лікаря. Так що лежу голодний, але поки з двома ногами", - написав Навальний.

Нагадаємо, що від 25 березня у Олексія Навального сильно болить спина і відбирає ногу: як лікування він отримав дві таблетки ібупрофену. Про погіршення здоров'я опозиціонера заявляли і його юристи. "Ми вимагаємо негайно забезпечити доступ лікарів до Олексія, почати його лікування, а також припинити тортури позбавлення сну", - писали вони. 

Новини світу: Навального відправили в колонію міста Покров

Новини світу: Навального відправили в колонію міста Покров

Повʼязані теми:

Наступна публікація