Обама відсвяткував останній день народження у Білому домі

Обама відсвяткував останній день народження у Білому домі

Фото: Reuters

Президенту США виповнилося 55 років.

Останні уродини в Білому домі відсвяткував американський президент Барак Обама. На 55-й день народження головним подарунком для нього стала вечірка від дружини, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Мішель особисто складала меню, обирала квіти та розваги для гостей. Свято було закритим. Запрошених попросили не знімати фото та відео.

Серед тих, хто прийшов привітати американського лідера, тамтешня преса називає імена співачки Бейонсе, музиканта Стіві Вандера, віце-президента Джо Байдена та кандидатки в президенти від демократів Гіларі Клінтон. Дехто з гостей таки не втримався і виставив кілька світлин із вечірки в соцмережі.

На 55-річчя Барака Обами його дружина влаштувала закриту вечірку

На 55-річчя Барака Обами його дружина влаштувала закриту вечірку

Пишний прийом для Обами влаштували попри те, що зазвичай американські керманичі відзначають власні дні народження у родинному колі. Однак, вочевидь, на честь ювілею та закінчення терміну Обами на посаді президента, у родині вирішили влаштувати велике свято. За святкування сім'я Обами платила з власної кишені.

Раніше повідомлялося, що президентська родина вже обрала собі будинок, у якому житиме після того, як залишить Білий дім. Він знаходиться у Вашингтоні, має 9 спалень і оцінюється у 8 млн доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація