"Обійми мене": у Манчестері мусульманин провів флешмоб на згадку про жертв теракту

Перехожі радо відгукувалися на заклик хлопця.

Юний блогер, мусульманин Бакташ Нурі 26 травня провів на велелюдній вулиці Манчестера експеримент, що мав показати рівень довіри серед населення після теракту, що забрав життя 22 осіб
 
Відео блогер розмістив на власному каналі на YouTube.
 
На обличчя хлопець одяг спеціальну маску для сну, а поруч розмістив табличку з написом: "Я - мусульманин, і я довіряю тобі. Чи ти довіряєш мені настільки, щоби обійняти?" Руки Нурі весь час тримав розпростертими. 

Спершу на відео люди проходять повз, аж доки один чоловік, звернувши увагу на напис, повернувся, щоби сердечно обійняти блогера. "Хлопче, ти не самотній і не думай, що ти - вигнанець", - сказав перехожий.

В описі до ролика Нурі зазначив, що: "Праця над відео була для мене грандіозним досвідом; теплота і любов, які я відчував в обіймах кожного, були просто неймовірні".

"Я створив це відео на спомин про жертв Манчестерського теракту, а також як знак поваги до їхніх сімей", - написав блогер.

Нагадуємо, що теракт, котрий забрав життя 22 осіб, прогримів ввечері 22 травня у Манчестері по закінченню концерту відомої співачки Аріани Гранде. Терористом-смертником виявився житель Великої Британії лівійського походження Салман Абеді. Відповідальність за теракт взяла на себе "Ісламська Держава".

Повʼязані теми:

Наступна публікація