Помер українець, який постраждав у ДТП в Польщі: з'явилися подробиці моторошної аварії

Помер українець, який постраждав у ДТП в Польщі: з'явилися подробиці моторошної аварії

Фото: rmf24.pl

В автобусі їхали українські заробітчани.

У Польщі у результаті ДТП, в яку потрапив автобус з українцями, помер один наш співвітчизник. Ще четверо залишаються у лікарнях, але двох вже виписали.

Про це повідомило посольство України в Польщі.

За даними польської поліції, 36-річна жінка на автомобілі Nissan Qashqai виїхала на зустрічну смугу руху, де зіткнулася з автобусом Volkswagen. У салоні останнього їхали дев'ятеро людей, семеро з яких були громадянами України. Всі їхали працювати в Радомсько.

Спершу повідомлялося, що трьох людей у результаті аварії в критичному стані госпіталізували. Але в оновленому повідомленні сказано, що зараз в медичних установах залишається четверо українців, двох наших громадян виписали з лікарні.

Один з громадян України, на жаль, помер. Польські ЗМІ пишуть, що це 37-річний чоловік.

36-річну водійку теж ушпиталили для проходження медогляду. Проте в другій половині дня її взяли під варту. Жінка буде нести відповідальність за порушення правил дорожнього руху, їй загрожує до 12 років позбавлення волі. Однак через п'яне кермування покарання може бути жорсткішим.

Нагадаємо, автобус з українцями потрапив у ДТП у Лодзькому воєводстві Польщі на трасі біля міста Радомсько вранці суботи, 24 липня.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Новини світу: у Польщі п'яна водійка протаранила автобус з українцями

Новини світу: у Польщі п'яна водійка протаранила автобус з українцями

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація