Один із найбільших російських авіаперевізників готується до банкрутства

Один із найбільших російських авіаперевізників готується до банкрутства

Фото: samolety.org

Співвласниця компанії повідомила, що вони можуть збанкрутувати через значне підвищення тарифів.

Один з найбільших російських авіаперевізників групи S7 "Сибір" і "Глобус" повідомив про можливе банкротство.

Керівництво авіакомпанії має намір звернутися до Федеральної антимонопольної служби через значне підвищення тарифів, що може призвести до банкрутства, повідомляє Центр транспортних стратегій.

"Ми дуже багато втратимо. У Домодєдові підвищення на 20%. Пасажир не зможе цього оплатити, це ляже на авіакомпанію. Потім ми збанкрутуємо, і всі ці дірки буде закривати держава, яка досі платить зараз за банкрутство "Трансаеро", - повідомила співвласниця S7 Наталія Фільова.

Як повідомляє видання, аеропорт Домодєдово ще з початку березня підняв ціни за авіаційну безпеку - 15%, збір за зліт-посадку - 15%, а в кінці місяця планується підвищити ціни на збір аеровокзального комплексу для міжнародних авіаліній на 27%, а для внутрішніх майже вдвічі - 43%. Також з квітня очікується підняття цін і в аеропорту Шереметьєво.

Нагадаємо, Росавіацією видано перший з моменту погіршення російсько-турецьких відносин допуск на організацію регулярних пасажирських перевезень у ТуреччинуДозвіл отримала авіакомпанія "Уральські авіалінії". Компанія отримала напередодні початку літнього сезону право почати рейси в турецьку Анталію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація