Одна з найвідоміших жертв Епштейна розповіла подробиці сексуальних домагань з боку принца Ендрю

Одна з найвідоміших жертв Епштейна розповіла подробиці сексуальних домагань з боку принца Ендрю

Фото: Associated Press

Вона дала перше інтерв'ю журналістам.

Вірджинія Робертс Джуффре - одна з найвідоміших жертв мільярдера Джефрі Епштейна – вперше дала інтерв'ю журналістам, в якому розповіла, що одним з її кривдників був принц Ендрю.

Про це пише Business Insider.

У відеоанонсі до повного інтерв'ю, яке має вийти на телеканалі NBC News, Джуффре розповіла, що до секс-торгівлі її вперше залучили, коли вона була підлітком і працювала у гардеробі на курорті Мар-а-Лаго Дональда Трампа. Жінка переконує, що протягом багатьох років її примушували до сексу Епштейн, його колишня дівчина Гізлайн Максвелл, а також деякі його впливові друзі, у тому числі принц Ендрю.

Вірджинія Джуффре, якій зараз 35 років, каже, що принц Ендрю купив їй горілку у лондонському елітному клубі, коли їй було 17 років, перш ніж вперше зайнятися з нею сексом. Жінка розповіла журналістам, що вранці того дня Максвелл її розбудила і сказала, що їй належить зустрітися з принцом. 

"І тоді того ж вечера  принц Ендрю прийшов до її будинку у Лондоні, і ми пішли до клубу Трампа. Принц Ендрю дав мені алкоголь. Я майже впевнена, що це була горілка", – сказала Джуффре.

"Принц Ендрю такий каже: "Давайте потанцюємо разом", а я така: "Добре". І ми залишаємо клуб Трампа, і я сідаю до машини з Гізлайн та Джефрі, і Гізлайн сказала: "Коли він повернеться до будинку, я хочу, щоб ти зробила для нього те, що ти робиш для Епштейна". Я не могла повірити в це", – додає жінка.

Джуффре розповіла, що тієї ночі Ендрю мав із нею секс у ванній кімнаті поруч, де було зроблено широко розповсюджене їхнє фото, а потім у спальні в Лондонському таунхаусі Максвелл.

Жінка розповіла NBC News, що принц ще двічі змушував її до сексу – одного разу в резиденції Епштейна на Манхеттені і на своєму приватному острові на американських Віргінських островах. 

"Він не був грубим чи щось таке", - сказала Джуффре. "Він сказав: "Дякую ", і таке інше у тому ж дусі. Я просто не могла повірити в це. Я не могла повірити, що навіть королівські особи були залучені до цього".

Принц Ендрю та Букінгемський палац спростовували звинувачення з боку Джуффре, заявляючи, що герцог Йоркський ніколи не мав жодного сексуального контакту або жодних стосунків з Джуффре. Максвелл також спростувала звинувачення. 

"Він заперечує, що це коли-небудь траплялося, і він продовжує заперечувати, що це коли-небудь траплялося", - сказав Джуффре. "Але він знає правду, і я знаю правду".

Нагадаємо, 10 серпня у Нью-Йорку в камері в’язниці виявили тіло мільярдера Джеффрі Епштейна. Чоловіка знайшли повішеним. Епштейн був не надто відомим загалу, але дуже впливовим і товаришував з провідними бізнесменами, кіноакторами, політиками та членами королівських родин, через що до звинувачень проти нього у секс-торгівлі було прикуто багато уваги. Тепер багато хто вірить, що Епштейн не накладав на себе руки, а був "прибраний", адже знав забагато таємниць сильних світу цього. Серед конспірологічних теорій щодо тих, кому була вигідна смерть Епштейна, існують версії про Трампа, Клінтона та навіть російський слід

Звинуваченого в педофілії мільярдера знайшли мертвим у в’язниці Нью-Йорка

Звинуваченого в педофілії мільярдера знайшли мертвим у в’язниці Нью-Йорка

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація