П'яний росіянин влаштував у засніженому Нью-Йорку гонки з поліцією

П'яний росіянин влаштував у засніженому Нью-Йорку гонки з поліцією

Фото: УНІАН

Чоловіка звинувачують за 5 статтями.

36-річний россіянин Олексій Цвєтков був заарештований в Нью-Йорку після того як проїхав на червоне світло і перевищив швидкість, коли було введено заборону на користування автотранспортом у зв'язку з сильним снігопадом. Про це повідомляє New York Daily News.

"Перш за все, він вирішив їхати після того, як була введена заборона на водіння автотранспорту. Тоді він перевищив припустиму швидкість і двічі проїхав червоні світлофори . І останнє - він перебував у нетверезому стані", - повідомляє один з патрульних головної поліції Нью-Йорка.

Чоловік був арештований, йому інкримінують водіння в стані алкогольного сп'яніння, небезпечне водіння, проїзд на червоне світло, а також зберігання наркотиків.

Він був також звинувачений у відмові пройти тест на вміст алкоголю в крові.

Тим не менше, адвокат Цвєткова заявив, що звинувачений не був п'яний, а перевищив швидкість, щоб швидше дістатися до батьків і допомогти їм, оскільки у них не було електрики.

У 2003 році Цвєтков вже був засуджений з іншими правопорушниками за шантаж і вимагання російських емігрантів на Брайтон-Біч. Цвєтков, на прізвисько Кльоцка, виступав як бойовик, який нападав на одного потерпілого при цьому залякуючи інших.

Як стало відомо, Цвєтков був звільнений після виплати застави на суму $ 2500.

Нагадаємо, через аномальний снігопад у США, який безперервно йшов півтори доби, влади 11 штатів оголосили режим надзвичайного стану. А число жертв зросло до 28 осіб. Як відомо, в деяких районах випало до 70 сантиметрів снігу. Також в декількох штатах без електрики залишилися близько 200 тис. будинків.

В Україні також триває сніговий колапс. Через це, сьогодні синоптики оголосили штормове попередження. Найбільше потерпають від негоди Херсонська, Одеська, Миколаївська, Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Полтавська, Харківська і Чернігівська області. За даними ДСНС 19 населених пунктів у Миколаївській, 9-в Одеській і один на Дніпропетровщині досі залишаються в заметах і без електрики.

Повʼязані теми:

Наступна публікація