Палестинець обстріляв автобусну зупинку в Ізраїлі, є жертви

Палестинець обстріляв автобусну зупинку в Ізраїлі, є жертви

Фото: Reuters

Це вже другий зухвалий напад за декілька днів

У північному передмісті Єрусалима (Ізраїль) палестинець відкрив вогонь на автобусній зупинці, в результаті загинули двоє ізраїльтян і ще кілька отримали поранення.

Напад відбувся близько полудня на автобусній зупинці на одному з шосе. Злочинець вийшов з машини, дістав зброю і відкрив вогонь по людях, які стояли на зупинці. Після цього він повернувся в автомобіль і зник. Крім двох загиблих, ще двоє людей отримали важкі поранення.

Трохи раніше в Єрусалимі стався ще один напад. Палестинець з ножем напав на перехожого, а потім атакував двох прикордонників. Його застрелили на місці.

Після нападів Військові Армії оборони Ізраїлю (ЦАГАЛ) заблокували фактичну столицю Палестини – Рамаллу, що розташована біля Єрусалима.

У ЦАГАЛ повідомили, що військові продовжують пошуки нападника.

Нагадаємо, 9 грудня у поселенні Офра на Західному березі Йордану стався напад на ізраїльське поселення. Невідомі відкрили вогонь з авто, що проїжджало повз. У відповідь автівку обстріляли ізраїльські військові. Травми отримали шестеро людей, їх доправили у місцеву лікарню. Одна жінка - у критичному стані.

На Західному березі ріки Йордан невідомі обстріляли автобусну зупинку, є постраждалі

На Західному березі ріки Йордан невідомі обстріляли автобусну зупинку, є постраждалі

Повʼязані теми:

Наступна публікація