Пасажир Boeing 737 надіслав своїй дружині відео за півгодини до авіакатастрофи в Індонезії

Пасажир Boeing 737 надіслав своїй дружині відео за півгодини до авіакатастрофи в Індонезії

Фото: Reuters

Дружина дізналася про те, що сталося, з новин.

Пасажир літака Boeing 737 авіакомпанії Lion Air, що впав у море в Індонезії, надіслав своїй дружині відео, на якому видно літак та деяких його пасажирів за декілька хвилин до катастрофи.

Про це пише Insider.

Пол Фердінанд Айорбаба надіслав дружині відео через WhatsApp. Інчі Айорбаба побачила повідомлення о 6:30 ранку, а потім знову заснула. Через хвилину після цього літак впав у море.

"Це був його останній контакт зі мною, його останнє повідомлення мені", - розповіла Інчі Айорбаба індонезійському телебаченню.

Пол зняв на відео свій квиток, літак, на якому він полетить, проходження через контроль в аеропорту, а також шлях до літака. На відео також можна побачити деяких пасажирів, що разом із ним полетять у смертельному рейсі.

Чоловік зняв відео приблизно за 35 хвилин до зльоту. Приблизно о 9-й ранку Інчі побачила у новинах, що якийсь літак зазнав аварії.

"Я знову переглянула відео. Я подивилася на посадковий талон, який він показав на відео. Я почала вірити, що він опинився в цьому розбитому літаку. Я дзвонила йому, надіслала повідомлення у WhatsApp, сподіваючись, що він не полетів, або щось змусило його скасувати поїздку, але відповіді не було", - розповіла дружина Пола.

Авіакатастрофа в Індонезії: рятувальники під водою виявили 22-метровий об’єкт

Авіакатастрофа  в Індонезії: рятувальники під водою виявили 22-метровий об’єкт

Нагадаємо, вранці 29 жовтня в Індонезії сталася авіакатастрофа Boeing із 189 людьми на борту. Літак впав у море через кілька хвилин після того, як злетів із Джакарти. Жоден із осіб на борту не вижив.

Повітряне судно раптово зникло з радарів. За даними ЗМІ, перед тим пілоти просили про повернення на базу. Цей літак в авіакомпанії новий, отримали його лише у серпні і він мав всього 800 годин польотів. Boeing 737 Max є найновішою моделею компанії та стрімко набирає популярність серед більшості авіакомпаній світу.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація