Перша жінка-президент США: журналісти не виключають, що Іванка Трамп розпочне політичну кар'єру

Перша жінка-президент США: журналісти не виключають, що Іванка Трамп розпочне політичну кар'єру

Фото: Associated Press

У неї великі амбіції.

Дочка чинного президента Дональда Трампа Іванка після закінчення президентського терміну її батька в Білому домі може почати власну політичну кар'єру.

Про це повідомляє The Washington Post, посилаючись на джерела, які близькі до сім'ї Трампа.

ЗМІ вважають, що Іванка Трамп може або висунути свою кандидатуру на будь-якій виборний пост, або почати активно брати участь в діяльності Республіканської партії США. Наприклад, якщо дочка президента і її чоловік Джаред Кушнер повернуться жити в Нью-Йорк, то вона може брати участь у виборах в Палату представників Конгресу США від 12 округу штату Нью-Йорк.

А також Іванка може замахнутися на найвищий пост в Америці та стати президентом. Кінопродюсера Марісса Велес Краксбергер, яка два роки працювала креативним директором в компанії Іванки Трамп, заявила, що вважає, що дочка Трампа хотіла б стати першим президентом-жінкою.

Але сама дочка президента раніше заперечувала, що зацікавлена в участі в президентських виборах 2024 року. Хоча за даними соцопитувань по гіпотетичних праймеріз Республіканської партії вона набирала близько 4%, якби не брав участі Трамп.

Раніше повідомлялося, що Трамп хоче балотуватися на пост глави держави в 2024.

Іванка Трамп стане офіційним радником свого батька

Іванка Трамп стане офіційним радником свого батька

Повʼязані теми:

Наступна публікація