Під час військових навчань "Кавказ-2016" в анексованому Криму окупанти розкрадали майно – розвідка

Під час військових навчань "Кавказ-2016" в анексованому Криму окупанти розкрадали майно  – розвідка

Фото: Reuters

Стратегічні навчання "Кавказ-2016" відбувалися в РФ та на анексованому півострові.

Під час стратегічних навчань "Кавказ-2016", які відбувалися в окупованому Криму та РФ російським військовим командуванням визначено надмірне списання військового майна та палива.

Про це повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міноборони.

"13-14 вересня під час спеціальної перевірки обґрунтованості подання на списання матеріально-технічних засобів та пального у 247 десантно-штурмовому полку (Ставропіль) 7 десантно-штурмової дивізії (Новоросійськ) Повітрянодесантних військ ЗС РФ, передові позиції яких знаходяться у районі Перекопського перешийку, комісією на чолі з заступником командувача військами Південного військового округу (Ростов-на-Дону) з матеріально-технічного забезпечення генерал-майором Щвецовим Олександром Миколайовичем (Швецов Александр Николаевич), виявлені ознаки розкрадання військового майна та пального у великих розмірах під приводом понаднормових "матеріальних втрат" на проведення широкомасштабних навчань ЗС РФ "Кавказ-2016", - йдеться у повідомленні прес-служби. 

Нагадаємо, що раніше поблизу Феодосії російські окупаційні війська у рамках "Кавказу-2016" відпрацювали питання подолання системи протиповітряної оборони та нанесення умовних ударів по наземних цілях. Такі навчання відбулися у районі полігону "Чауда", що за 36 км на схід від Феодосії. У тренуваннях задіяли три стратегічні бомбардувальники Ту-95МС. Також, у районі міжвидового полігону Чорноморського флоту "Опук" підрозділами Повітрянодесантних військ відпрацьовано питання десантування особового складу парашутним способом. Окрім цього, у районі на південний схід від міжвидового полігону ЧФ "Опук" кораблями зі складу загону різнорідних сил ЧФ відпрацьовано питання організації протичовнової оборони та окремі елементи морської десантної операції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація