Під Москвою в кукурудзяне поле приземлився пасажирський літак, який летів до Криму

Під Москвою в кукурудзяне поле приземлився пасажирський літак, який летів до Криму

Фото: Telegram

У двигуни потрапили птахи.

У районі аеропорту Жуковський в Московській області Росії літак А-321 Уральських авіаліній вранці в четвер, 15 серпня, здійснив жорстку посадку  після загоряння двигуна під час зльоту. В результаті постраждали десять пасажирів. Про це повідомляє видання ТАСС з посиланням на екстрені служби.

Гендиректор авіаперевізника Сергій Скуратов повідомив, що обидва двигуни літака відключилися, бо до них потрапили птахи. "Аварійна посадка під час злету в Жуковському - потрапляння птахів в обидва двигуни. Двигуни вимкнулися, екіпаж здійснив посадку... за кілометр від смуги", - заявив він.

Самолёт Уральских Авиалиний совершил экстренную посадку в кукурузном поле в Раменском.

Опубліковано Mash/Мэш Середа, 14 серпня 2019 р.

За даними РИА Новости, після посадки літак викотився в поле і лежить "на череві". Як повідомив представник екстрених служб, у нього підломилися всі стійки шасі.

Видео посадки А321 на кукурузное поле в Подмосковье. Снимает один из пассажиров. Судя по звуку, двигатели работают с перебоями.

Опубліковано Baza Середа, 14 серпня 2019 р.

Пожежу на літаку загашено.

На борту повітряного судна перебували 234 людини, зокрема, сім членів екіпажу. Всі вони евакуйовані. "Постраждалих, за попередньою інформацією, десять осіб. Двоє з них наразі шпиталізовано. Люди в основному отримали удари", - розповіло джерело ТАСС.

За словами пасажирів, проблеми почали одразу після зльоту. "З самого початку були якісь неполадки - дивні звуки, спалахи, деренчання", - розповів пасажир.

Нагадаємо, 27 червня повідомлялося, що у російському місті Нижньоангарськ під час аварійної посадки пасажирського літака Ан-24 загинули два пілоти, ще сім осіб постраждали.

Повʼязані теми:

Наступна публікація