Під російським Воронежем після зіткнення рейсових автобусів загинули 5 осіб

Ще 35 людей постраждали, 10 з них - у важкому стані.

Увечері 18 вересня у Воронезькій області РФ зіштовхнулися два рейсових автобуси, в результаті чого п'ятеро людей загинули.

Про це повідомляє Газета.Ru.

Аварія сталася на 525 км траси М-4 "Дон" в Новоусманському районі Воронезької області. Зіткнулися два автобуси Volvo і Neoplan, які належали перевізникам зі Ставропольського краю та Кабардино-Балкарії і виконували міжміські перевезення.

За попередньою інформацією, Volvo стояв на узбіччі для усунення несправності, а Neoplan, рухаючись в попутному напрямку, врізався в нього на великій швидкості.

На місці ДТП загинули дві людини, в кареті "швидкої допомоги" дорогою до лікарні померла ще одна. Незабаром кількість загиблих зросла до п'яти.

Ще 35 людей постраждали, отримавши травми різного ступеня важкості. 18 з них госпіталізовані, стан десяти оцінюється як важкий.

Нагадаємо, 15 вересня у Ленінградській області (Росія) ДТП забрала життя чотирьох людей. Близько години ночі на 78-му кілометрі траси "Нарва" в районі села Бігуниці сталося лобове зіткнення автомобіля Mercedes-Benz Sprinter і фури DAF. В результаті ДТП загинули чотири людини, що перебували у мікроавтобусі: водій, 49-річний чоловік-пасажир і дві молоді жінки. Ще один пасажир - 20-річний чоловік - отримав важкі травми і був госпіталізований. Мікроавтобус зареєстрований в Україні, у Закарпатській області. Пізніше спікер Міністерства закордонних справ Мар'яна Беца підтвердила загибель чотирьох українців у результаті ДТП в Росії.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація