Підзабув слова гімну і був занадто патріотичним. У Мережі глузують з виступу Трампа до Дня пам'яті США

В останній понеділок травня у США відзначають День пам'яті.

У понеділок, 29 травня, у США відзначали День пам'яті. Це національне свято присвячено пам'яті американських військовослужбовців, що загинули у всіх війнах і збройних конфліктах, у яких США брали участь.

Так, цього дня президент Сполучених Штатів Дональд Трамп відвідав Арлінгтонський національний цвинтар, на якому виголосив промову, де висловив безмежну вдячність з боку США за жертву, сплачену американцями заради захисту країни. Під час своєї промови Трамп особливо згадав секретаря з нацбезпеки безпеки Джона Келлі, колишнього морського чотиризіркового генерала, чий син, Роберт М. Келлі був убитий в листопаді 2010 року після того, як він ступив на фугас під час патрулювання на півдні Афганістану.

Однак особливу увагу користувачів Мережі під час урочистої події привернула поведінка Трампа під час виконання гімну країни. Очільник держави хитався назад і вперед, бив себе злегка по грудях, а потім почав підспівувати з більшим ентузіазмом, ніж потрібно було в цьому випадку. Деякі юзери почали жартувати, що це було схоже, ніби президент співає пісню Шер у душі.

Інші почали ставити собі запитання, чи пам'ятав лідер держави слова гімну, адже здалося, ніби у кінці він їх трохи підзабув.

Також користувачі просили Іванку Трамп взяти під контроль свого батька.

Іншим же, навпаки, сподобався проявлений Трампом патріотизм під час вшанування пам'яті загиблих.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що щонайменше десять органів місцевого самоврядування звернулись з офіційним запитом до законодавців у Конгресі розпочати формальні дії в рамках загальної процедури імпічменту президента Дональда Трампа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація