Після шести загадкових смертей Трамп оголосив про вилучення з продажу вейпів

Після шести загадкових смертей Трамп оголосив про вилучення з продажу вейпів

Фото: Associated Press

Після вейпінгу захворіли 450 осіб.

У США вже померли шість осіб, у яких були загадкові захворювання легень. Усі вони користувалися вейпами - ароматизованими електронними сигаретами. Ще 450 осіб - захворіли. Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп оголосив про вилучення вейпів із продажу.

Трамп сказав, що він та його дружина переживають, що ця епідемія може торкнутися і їхньої родини. Про це повідомляє "Голос Америки".

"Вейпінг став дуже великим бізнесом, наскільки я розумію, гігантським бізнесом за дуже короткий проміжок часу. Але ми не можемо дозволити людям хворіти, і ми не можемо підставляти молодь. І ми це чуємо. І тому перша леді за це взялася. У неї (нас) є син, чудовий юнак. І вона дуже за це переживає. Вона це бачить, ми обоє про це читаємо. Багато людей про це читають. І люди помирають через вейпи!", - зазначив Трамп.

Сьогодні президент США оголосив про вилучення з продажу ароматизованих електронних сигарет.

Сьогодні президент США оголосив про вилучення з продажу ароматизованих електронних сигарет. Дональд Трамп та перша леді переживають, що епідемія, через яку померло 6 та захворіло 450 осіб торкнеться і їхньої сім'ї.

Опубліковано chastime Середа, 11 вересня 2019 р.

Що саме вбиває курців електронних сигарет, все ще невідомо. Національне розслідування не виявило якихось конкретних спільних для всіх випадків продуктів для вейпінгу або електронних сигарет. Водночас відомо, що багато з пацієнтів, які страждають від хвилі нової хвороби – їх поки що близько 450 – використовували для вейпінгу чи електронних сигарет рідини з каннабіноїдними продуктами, на кшталт ТГК, активного інгредієнту марихуани.

Що відбувається та чи справді використання електронних сигарет є таким небезпечним для здоров'я – читайте у матеріалі ТСН.ua.

Влада Сан-Франциско першою у США хоче відмовитися від продажу вейпів

Влада Сан-Франциско першою у США хоче відмовитися від продажу вейпів

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація