Поліція Капітолія підтвердила смерть співробітника в результаті штурму

Поліція Капітолія підтвердила смерть співробітника в результаті штурму

Кількість жертв зросла.

Поліція Капітолія офіційно підтвердила смерть свого співробітника під час заворушень у США 6 січня, які супроводжувалися захопленням будівлі. Тож тепер кількість жертв зросла до п'яти.

Про це йдеться в заяві на сайті поліції Капітолія.

Повідомляється, що від поранень помер співробітник поліції Капітолія Брайан Сікнік. Також повідомляється, що він був залучений до реагування на ситуацію з заворушеннями і отримав поранення після того, як вступив у фізичний контакт з протестувальниками. "Він повернувся до офісу свого дивізіону і знепритомнів. Його доправили до місцевої лікарні, де він помер від отриманих травм. Смерть офіцера Сікніка буде розслідувана відділом з розслідування вбивств столичного департаменту поліції, USCP і нашими федеральними партнерами", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, раніше телеканал CNN з посиланням на три джерела повідомив про смерть офіцера поліції Капітолія. Однак спочатку цю інформацію у поліції Капітолія не підтвердили і заявили, що вона є неправдивою.

Відзначимо, під час заворушень у Вашингтоні від вогнепального поранення загинула маніфестантка Ешлі Бабіт. Також повідомлялося про незв'язані між собою смерті ще трьох осіб, які були кваліфіковані як надзвичайна подія медичного характеру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація