Поліція повідомила про ліквідацію ймовірних терористів в іспанському Камбрільсі

Поліція повідомила про ліквідацію ймовірних терористів в іспанському Камбрільсі

Фото: Reuters

За деякими відомостями, у терористів були при собі пояси з вибухівкою.

Поліція Каталонії в ніч проти п'ятниці повідомила в своєму твіттері про те, що в приморському місті Камбрільс в провінції Таррагон ліквідовано кілька ймовірних терористів.

"Ми працюємо над версією про те, що події в Камбрільсі пов'язані з атакою терористів. Ми вбили ймовірних злочинців", - йдеться в повідомленні.

Про те, які саме події є на увазі, поки що офіційно не повідомляється.

Між тим, видання Cadena SER повідомляє, що в Камбрільсі був відвернений теракт. За його даними, поліція вбила трьох терористів, які мали при собі пояси з вибухівкою. 

Cadena SER також повідомляє, що, за відомостями поліції, інцидент в Камбрільсі може виявитися не останнім у низці нападів.

За даними місцевих ЗМІ, поліцейським вдалося ліквідувати чотирьох людей, ще один поранений. Повідомлялося також, що на них були пояси смертників.

П'ять чоловік постраждали в результаті атаки в каталонському місті Камбрільс.

Про це повідомляє в п'ятницю El Pais.

Двоє з них - у важкому стані. Один з поранених, імовірно, поліцейський. За відомостями видання, близько години ночі фургон спробував заїхати на пішохідну зону на набережній, проте перекинувся.

Нагадаємо, увечері 17 серпня фургон на великій швидкості збив кілька десятків пішоходів на головній пішохідній вулиці Барселони. Водій їхав так, щоб зачепити якомога більше людей. В результаті теракту, за останніми даними, загинули 13 людей, більше 100 постраждали.

Поліція затримала двох підозрюваних у нападі але серед них немає водія фургона. Відповідальність за напад взяв "Ісламську державу".

Повʼязані теми:

Наступна публікація