Помпео планує провести зустрічі з представниками уряду КНДР

Помпео планує провести зустрічі з представниками уряду КНДР

Фото: Reuters

Помпео може нанести візит в КНДР в найближчі вихідні дні або ж наступного тижня.

Держсекретар США Майк Помпео збирається провести зустрічі з представниками уряду КНДР для реалізації підсумків саміту лідерів двох країн в Сингапурі, дати зустрічей поки не визначені, повідомила офіційний представник держдепу Гізер Нойерт.

"Держсекретар Помпео зустрінеться з ними і буде розмовляти з ними(представниками уряду Північної Кореї- ред) як можна швидше про дату, щоб спробувати реалізувати результати саміту США-КНДР. На даний момент ми не можемо повідомити про дати будь-яких зустрічей або поїздок", - сказала вона журналістам у четвер.

Раніше південнокорейські ЗМІ з посиланням на заяву парламентарія Пак Чже Вон від "Партії миру і демократії" Південної Кореї повідомили, що Помпео може нанести візит в КНДР в найближчі вихідні дні або ж наступного тижня.

Тепер між США та КНДР будуть прекрасні стосунки – Дональд Трамп

Тепер між США та КНДР будуть прекрасні стосунки – Дональд Трамп

Нагадаємо, Дональд Трамп і Кім Чен Ин зустрілися 12 червня в Сінгапурі, де провели історичний саміт між країнами. Американський лідер назвав цю зустріч "набагато краще, ніж хто-небудь міг очікувати". Під час зустрічі лідери підписали документ про ядерне роззброєння Північної Кореї і гарантії безпеки для азіатської країни з боку США. Після саміту президент Штатів дав прес-конференцію, де розповів подробиці розмови з Кім Чен Ином, а також про санкції, війні на Корейському півострові і багато іншого.

Однак сторони домовилися надалі працювати над пошуком рішення з цих питань.

Повʼязані теми:

Наступна публікація