Порноскандал в оточенні Путіна. Хто така Настя Рибка і чому нервують у Кремлі

Порноскандал в оточенні Путіна. Хто така Настя Рибка і чому нервують у Кремлі

Фото: instagram.com/nastya_rybka

Гучна секс-історія знову вивела на команду Трампа.

У Росії спалахнув порнографічний скандал за участю олігарха Олега Дерипаски і віце-прем’єр-міністра Сергія Приходька.

Історію про дівчат із ескорт-сервісу і хабарі, які отримував сірий кардинал російського уряду, у своєму розслідуванні розкрив опозиціонер Олексій Навальний. Потягнувши за брудну бретельку спіднього, російський політик витягнув назагал факти вже не інтимного, а політичного ґатунку, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

Автори розслідування виявили на яхті разом із найбагатшим бізнесменом Росії віце-прем’єра. До Норвегії Приходька доправили чартерним літаком, а на борт таємно висадили з приватного гвинтокрила.

Про що найвпливовіші люди країни втаємничено розмовляють, озвучила Анастасія Рибка, яка є головною героїнею секс-скандалу.

При цьому в скандалі виник слід людей Дональда Трампа.

"Навіщо голові передвиборчого штабу Трампа влаштовувати приватні брифінги і повідомляти про хід президентської кампанії в США якомусь російському олігархові? Потім, що брифінги насправді для Путіна, Кремля, ФСБ", - зазначив Навальний.

У слідчих уже був у руках ланцюжок Трамп – Пол Манафорт - Дерипаска. Тепер елітна повія дала їм у руки останню ланку - Сергія Приходька.

Він у російській політиці працює з 1990-х. У часи Єльцина працював заступником керівника Адміністрації президента. Від 2000-х почав відповідати за зовнішню політику, а згодом став заступником Медведєва та особистим спічрайтером Путіна.

Олег Дерипаска незмінно входить до десятки рейтингу Forbes. Власник найбільших металургійних підприємств країни має статок у 28 мільярдів доларів. Обидва – найближчі друзі Володимира Путіна. Вони входять до санкційного списку США.

Саме Приходько виявляється відсутньою ланкою у схемі Манафорт – Дерипаска - Путін. Скандал збігся з кримінальним провадженням проти найближчого оточення Путіна. "Росіяни намагалися посіяти розбрат у Сполучених Штатах, підірвати народну впевненість у демократичних інститутах. Ми не можемо дозволити їм виграти", - заявив заступник генерального прокурора США Род Розенштейн.

Нев’їзними цього тижня стали 13 друзів Кремля включно із Євгеном Пригожиним – власником "фабрики тролів" і творцем приватної армії Путіна "Вагнер". Її бійців буквально потрощили американські військові у Сирії. За деякими даними, дійшло до втрати 600 найманців. 

Настя Рибка – дівчина із білоруського Бобруйська. Там вона залишила чоловіка та дитину і поїхала до Москви за мрією – стати працівницею елітного ескорт-сервісу. Допоміг їй у цьому такий собі секс-гуру - найуспішніший сутенер сучасної Росії Алекс Леслі або Олексій Кирилов. Він зібрав навколо себе цілу секту і проводить тренінги зі зваблення мільярдерів.

Хто така Настя Рибка, і як розгорнувся секс-скандал серед верхівки Кремля

Хто така Настя Рибка, і як розгорнувся секс-скандал серед верхівки Кремля

Анастасія – найуспішніша з його учениць. Вона сама за три тисячі доларів ділиться списком адрес мільярдерів та прийомами як відбити їхніх дружин. Але ті, хто вже потрапив у медову пастку, оголошують справжню війну Насті Рибці. "У соціальних мережах та ЗМІ поширилися брехливі звинувачення в нібито скоєнні Олегом Дерипаскою дій, що суперечать закону. Ці заяви не мають жодного стосунку до дійсності, є одним із проявів спланованої замовної кампанії", - заявили у Дерипаски.

Офіційно фігуранти подають до суду, але Рибці і Навальному варто побоюватись не тільки юридичних атак.

Важливість для Кремля цих фігур можна оцінити бодай по тому, що Росію ледь не залишили без інтернету. Заблокувати найбільші сервіси із відео та фото – YouTube і Instagram –  Дерипаска та Приходько погрожують, якщо компрометувальні матеріали з ними не видалять протягом доби. ЗМІ встигли скопіювати скандальне розслідування.

Скандальний роман добре розгорівся у кволому багатті передвиборчої кампанії в Росії. Кандидат у президенти Ксенія Собчак виступила на захист ескортниці.

Блокують сайт самого Навального. "Ми, звичайно, і не думаємо видаляти цю інформаціїю. Та розуміємо, що Роскомнадзор переслідує дві мети – прислужитися Дерипасці і Приходьку, а також заблокувати наш сайт, що закликає бойкотувати вибори та організує спостерігачів", - зазначили у Навального.

Сама Рибка тим часом заявила, що має гігантські плани на майбутнє, мріє про права на фільм і про зустріч із Путіним.

Порночтиво дівчини з ескорту струсонуло усю Кремлівську еліту

Порночтиво дівчини з ескорту струсонуло усю Кремлівську еліту

Повʼязані теми:

Наступна публікація