Порошенко висловив співчуття родинам загиблих у Манчестері та засудив тероризм

Порошенко висловив співчуття родинам загиблих у Манчестері та засудив тероризм

Фото: Сайт президента України

Про це президент України написав у своєму Twitter.

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття родинам загиблих у теракті, що стався 22 травня на "Манчестер Арені" у Британії, а також засудив будь-які прояви тероризму.

"Шокований звісткою про теракт у Манчестері. Суворо засуджую будь-які акти тероризму. Моï найщиріші співчуття сім'ям та близьким загиблих", - написав очільник держави у своєму Twitter.

Також свої співчуття висловив і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Жахлива трагедія у Манчестері. Мої щирі співчуття родинам та близьким загиблих і постраждалих внаслідок теракту. Молимося за життя поранених", - написав він у Twitter.

Нагадаємо, у британському місті Манчестер у понеділок, 22 травня, о 22:35 за місцевим часом на стадіоні пролунав вибух одразу після завершення концерту співачки Аріани Гранде. За свідченнями очевидців, епіцентр був у фойє концертного комплексу одразу у натовпі людей, які залишали захід.

На концерт прийшли не тільки дорослі, але й багато дітей.

Слід зазначити, що Манчестер-Арена – найбільший критий стадіон в Великій Британії та один із найбільших в Європі. Сьогодні її використовують зазвичай для проведення концертів. Наприклад, тут виступали такі відомі виконавці як U2, Роллінг стоунз, Мадонна, Леді Гага, Лучано Паваротті та інші.

Слідчі та правоохоронці переконані, що вибух на "Манчестер-Арені" був терактом. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація