Повалити як Миколу ІІ. Далекобійник-протестувальник записав звернення для Путіна

Повалити як Миколу ІІ. Далекобійник-протестувальник записав звернення для Путіна

Учасник протесту звернувся до Путіна / Фото: facebook.com/Максим Лебедев

Водій фури назвав російських депутатів "порожніми горіхами". 

У Мережі набирає популярність відео із учасником протесту російських далекобійників, який на камеру жорстко критикує політику президента РФ Володимира Путіна та глави уряду Дмитра Медведєва.

Відео зі зверненням учасника акції оприлюднили у соціальних мережах. На ньому чоловік, звертаючись до російського лідера, стверджує, що той "не працює" та роздає портфелі корупціонерам.

"Як гарант конституції, Путін не працює… Жоден міністр не знятий. Якщо навіть знятий, добровільно його відправили, замість корупціонера він поставив ще гірше корупціонера... Тому йде розвал, тому йде братовбивство. Тому наші молоді хлопці їдуть в Україну, їдуть до Сирії, їдуть до Грузії... Депутати… Як порожні горіхи сидять там", - розповідає далекобійник на камеру.

Також протестувальник нагадав, як невдоволені люди у 1917 році повалили Миколу II і додав, що росіяни і сьогодні можуть скинути нинішню владу.

"Я думаю,  у 1917 році Миколу II "згорнули", за те, що він не вийшов з народом. Ми також можемо повалити путінську і медведєвську політику", - додав обурений активіст.

Нагадаємо, з 11 листопада, у Росії водії великовантажних автомобілів проводять акції протесту. Вони вимагають скасувати введений російським урядом збір за проїзд вантажівок по федеральних трасах. Далекобійники заявляють, що розмір збору неспівставний з одержуваним прибутком, і готуються до банкрутства.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація