"Пригоди італійців у Росії": у московському готелі отруїлося близько 40 туристів з Італії

"Пригоди італійців у Росії": у московському готелі отруїлося близько 40 туристів з Італії

Фото: flickr.com

Однак представники готелю стверджують, що іноземці отруїлися "за межами закладу".

У Росії отруїлося понад 30 італійських туристів, які зупинилися в готелі "Бородіно".

Про це повідомляє "Інтерфакс", якому розповіли про інцидент в московському туристичному call-центрі в неділю, 20 серпня.

"У неділю в Москві 36 італійських туристів отримали отруєння. Однак адміністрація готелю стверджує, що туристи отруїлися не в ресторані готелю, а в іншому місці", – розповіли там.

У готелі, своєю чергою, агентству заявили, що італійські гості отримали отруєння не на території готелю, а звернулися з проханням про виклик швидкої допомоги.

"Італійські туристи отруїлися поза готелем. Наразі з'ясовуються всі обставини", – сказав представник готелю.

Раніше деякі ЗМІ повідомили про зараження 36-й італійських туристів на сальмонельоз в московському готелі.

Гід-перекладач, що працює в Москві з іноземними туристами, розповіла, що подібні випадки нерідко трапляються з іноземцями в Росії.

"Нещодавно одна з наших клієнток повідомила, що близько 20 французьких туристів з її групи отруїлися в одному з ресторанів Петербурга", – сказала жінка.

Як повідомляє ТАСС, за викликом щодо отруєння 36 італійських туристів прибула бригада швидкої допомоги, однак усі іноземці відмовилися від госпіталізації.

Нагадаємо, наприкінці липня у захопленому бойовиками Донецьку щонайменше 20 маленьких дітей потрапили до лікарні з отруєнням. Батьки постраждалих дітей називають причиною отруєння неякісне дитяче харчування, привезене "гумконвоями" з Росії, і яке продається в торгових мережах міста. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація