Принц Ендрю заперечує секс з неповнолітньою жертвою Епштейна. Один з аргументів – він "не міг пітніти"

Принц Ендрю заперечує секс з неповнолітньою жертвою Епштейна. Один з аргументів – він "не міг пітніти"

Фото: Associated Press

Герцог каже, що точно пам'ятає: 10 березня 2001-го він був з донькою в піцерії.

59-річний принц Ендрю заперечує, що займався сексом з однією з найвідоміших жертв Джеффрі Епштейна Вірджинією Робертс, коли та ще була підлітком.

Про це герцог Йоркський сказав під час 50-хвилинного інтерв'ю BBC, передає Mirror

Роберт, яка згодом змінила прізвище на Джуффре, раніше розповіла подробиці сексуальних домагань принца Ендрю. Серед іншого вона розповіла, що він "сильно пітнів" у нічному клубі Tramp, де вони танцювали, перед тим, як вперше зайнятися сексом.

Член королівської родини заявив, що це не може бути правдою, адже він нібито не міг пітніти після Фолклендскої війни. "Є невелика проблема з потовиділенням, тому що у мене є своєрідне захворювання, яке полягає в тому, що я не пітнів тоді", сказав він, пояснюючи такий стан "передозуванням адреналіну" під час війни. За його словами, можливість пітніти повернулася до нього лише нещодавно.

Герцог Йоркський також стверджує, що не міг зустріти Вірджинію в нічному клубі Tramp в Лондоні 10 березня 2001, бо в той день був в Pizza Express у Вокінгу разом зі своєю донькою принцесою Беатріс, якій тоді було 12 років, а потім поїхав додому.

На запитання, як він може пам’ятати, де саме був у той день, принц Ендрю відповів, що для нього відвідування Pizza Express у Вокінгу – справа незвична, тож викарбувалася у нього в пам’яті "дивовижно чітко".

Він наполягає: "У нас (з Вірджинією Джуффре – ред.)  ніколи не було жодних сексуальних контактів".

Принц Ендрю також прокоментував світлину, на якій він разом із Вірджинією Джуффре. Каже, що взагалі не пам’ятає, як була зроблена ця світлина, а довести її справжність неможливо, адже це фотографія фотографії.

Разом з цим він не жалкує, що приятелював із педофілом Епштейном, бо їхня дружба мала "дуже корисні результати".

Принц також стверджує, що, попри перебування разом з Епштейном на його приватному літаку, на його приватному острові, в його нью-йоркському маєтку і в Палм-Біч, він ніколи не бачив, щоб той робив щось погане або "поводився непристойно".

Нагадаємо, 10 серпня у Нью-Йорку в камері в’язниці виявили тіло мільярдера Джеффрі Епштейна. Чоловіка знайшли повішеним. Епштейн був не надто відомим загалу, але дуже впливовим і товаришував з провідними бізнесменами, кіноакторами, політиками та членами королівських родин, через що до звинувачень проти нього у секс-торгівлі було прикуто багато уваги. Тепер багато хто вірить, що Епштейн не накладав на себе руки, а був "прибраний", адже знав забагато таємниць сильних світу цього. Серед конспірологічних теорій щодо тих, кому була вигідна смерть Епштейна, існують версії про Трампа, Клінтона та навіть російський слід

Звинуваченого в педофілії мільярдера знайшли мертвим у в’язниці Нью-Йорка

Звинуваченого в педофілії мільярдера знайшли мертвим у в’язниці Нью-Йорка

Повʼязані теми:

Наступна публікація