Путін може взяти участь у відкритті Керченського мосту в окупованому Криму - ЗМІ

Путін може взяти участь у відкритті Керченського мосту в окупованому Криму - ЗМІ

Фото: Reuters

Дорожники завершили роботи з укладання асфальтобетону на мосту.

Президент РФ Володимир Путін може взяти участь у церемонії відкриття автомобільного руху на Керчинському мосту, який з'єднує Краснодарський край РФ та окупований Кримський півострів, повідомляє в п'ятницю газета "Известия" з посиланням на прес-секретаря глави держави Дмитра Пєскова.

"Прес-секретар президента Дмитро Пєсков, відповідаючи на відповідне запитання "Известий", не виключив, що "по проясненню дати" Володимир Путін може взяти участь у церемонії відкриття руху по автомобільній частині Кримського мосту", - йдеться у публікації.

Росія встановлює залізничну арку у Керченській протоці

Росія встановлює залізничну арку у Керченській протоці

"Інтерфакс" раніше повідомляв, що дорожники завершили роботи з укладання асфальтобетону протягом усіх 19-ти кілометрів автодорожньої частини мосту через Керченську протоку. На мосту з'являться дорожні знаки - всього їх буде 61.

Міст з'єднає окупований півострів з материковою частиною РФ автомобільною і залізними дорогами. Його вартість становить 227,9 млрд рублів.

Нагадаємо, що компанії, які будують для окупаційної влади Керченський міст в Крим, будуть включені в санкційний список, який Україна надасть і своїм союзникам. Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Повʼязані теми:

Наступна публікація