Путін обговорить з Меркель спільні проекти, яким "загрожують треті країни"

Путін обговорить з Меркель спільні проекти, яким "загрожують треті країни"

Фото: Reuters

Окрім цього лідери країн не залишать без уваги українське та сирійське питання.

Президент Росії Володимир Путін під час зустрічі у Берліні обговорить з канцлером Німеччини Ангелою Меркель реалізацію спільних проектів із урахуванням "загроз з боку третіх країн".

Про це заявив прес-секретар очільника РФ Дмитро Пєсков, пише ТАСС.

"Це і реалізація великих спільних комерційних проектів на тлі тих загроз, які озвучуються третіми країнами щодо цих проектів, і це найбільш актуальні теми - звичайно ж, і Україна, і Сирія", - розповів він про теми майбутніх переговорів.

Водночас, на думку Пєскова, президент Росії і канцлер Німеччини навряд чи стануть обговорювати на зустрічі можливість надання спільної допомоги Туреччині через її економічні труднощі.

"Я не думаю, що це [можливість надання спільної допомоги Туреччині] буде фігурувати якимось чином [на порядку денному зустрічі двох лідерів], це ж треба обговорювати з Туреччиною", - резюмував він.

Нагадаємо, в суботу, 18 серпня, в урядовому палаці Мезеберг в околиці Берліна відбудеться зустріч канцлера Німеччини Ангели Меркель та президента Росії Володимира Путіна. Востаннє переговори німецького канцлера і глави Кремля відбувались в травні у Сочі, Росія. Пізніше, в липні, Меркель приймала в Берліні главу МЗС РФ Сергія Лаврова і начальника Генштабу Валерія Герасимова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація