Путін прибув до Франції

Путін прибув до Франції

Фото: Reuters

Російський президент відправиться до Версаля.

Президент Росії Володимир Путін прибув до Франції з робочим візитом.

Про це повідомляють РИА Новости

Літак російського президента приземлився в паризькому аеропорту Шарль де Голль.

З аеропорту Путін вирушить до Версаля, де відбудуться його переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном. Це буде перша зустріч президентів. Після переговорів, які спочатку відбудуться у вузькому форматі, а потім продовжаться за робочим сніданком, президенти дадуть прес-конференцію.

Головними темами переговорів стануть двосторонні відносини, а також українське питання та боротьба з тероризмом.

Після цього Путін і Макрон відвідають виставку "Петро I. Цар у Франції. 1717 рік". Наостанок Путін відвідає Російський духовно-культурний центр, відкритий в Парижі в жовтні 2016 року.

Нагадаємо, президент Російської Федерації Володимир Путін мав здійснити незапланований візит до Франції, під час якого, швидше за все, зустрінеться з обраним президентом Еммануелем Макроном.  Про це повідомляє російське видання "КоммерсантЪ" з посиланням на інформовані джерела в Парижі та Москві. За даними співрозмовників видання, Путін відвідає Париж 29 травня. Приводом для візиту стане відкриття у Версалі виставки, присвяченої Петру Першому. 

За словами джерела у Парижі, "важко собі уявити, що пан Путін вирушив би до Франції, не отримавши згоди, що зустрінеться і познайомиться з новим президентом".

Речник Кремля Дмитро Пєсков не підтвердив і не спростував повідомлення про візит Путіна до Франції. "Ми вчасно зробимо оголошення", — сказав він.

Повʼязані теми:

Наступна публікація