Путін закінчить свою передвиборчу кампанію масштабним мітингом в окупованому Криму

Путін закінчить свою передвиборчу кампанію масштабним мітингом в окупованому Криму

Фото: Reuters

Він нагадає своїм виборцям про анексію півострова.

У середу, 14 березня, президент РФ Володимир Путін здійснить останню перед виборами поїздку — до окупованих Криму і Севастополя, де візьме участь в другому за час кампанії багатотисячному мітингу.

Цю інформацію підтвердив прес-секретар голови РФ Дмитро Пєсков, передає російський телеканал Дождь.

Джерела ЗМІ уточнили, що у Путіна буде багато заходів на півострові, але головним з них буде мітинг в Севастополі.

"Це річниця референдуму. У Криму та Севастополі вона дуже важлива і відзначається", - заявив своєю чергою Пєсков, маючи на увазі незаконний "референдум", який окупанти 2014 року організували на території Криму після збройної анексії.

Згідно з інформацією "Дождя", очікується, що мітинг буде багатотисячним, Путін нагадає виборцям про окупацію півострова. Також він порушить тему "транспортної інтеграції Криму з Росією". Джерела припускають, що глава РФ буде говорити про темпи будівництва кримського моста і заявить про швидке здавання об'єкта.

Крім того, 14 березня Путін огляне будівлю нового терміналу аеропорту "Сімферополь"

Путін погрожував ядерною зброєю опонентам, які запроваджують санкції проти Росії

Путін погрожував ядерною зброєю опонентам, які запроваджують санкції проти Росії

Нагадаємо, за крісло глави РФ борються вісім кандидатів: Сергій Бабурін (Російський загальнонародний союз), Павло Грудінін (КПРФ), Володимир Жириновський (ЛДПР), Володимир Путін (самовисуванець), Ксенія Собчак ( "Громадянська ініціатива"), Максим Сурайкин ( "Комуністи Росії"), Борис Тітов ( "Партія зростання"), Григорій Явлінський ( "Яблуко").

Вибори президента Росії відбудуться 18 березня цього року – у день, коли після так званого референдуму Путін "приєднав" Крим до РФ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація