Путін зникав з Москви через конфлікт у його оточенні – німецький політолог

Путін зникав з Москви через конфлікт у його оточенні – німецький політолог

Путін може у 2018 році знову балотуватися на пост президента / Фото: Getty Images/Fotobank

2018 рік буде вирішальним для Російської Федерації, вважає експерт.

Німецький політолог і публіцист Андреас Умланд в ексклюзивному інтерв'ю ТСН.ua навів свою версію таємничого зникнення президента РФ Володимира Путіна та розповів про те, яка доля чекає на верхівку російської влади.

За словами Умланда, поведінка представників Кремля останнім часом стала дуже дивною та нетиповою, однак це поки не є ознакою державного перевороту в Росії.

"10-денна відсутність Путіна була нетиповою. В цілому поведінка Кремля стає все більш дивною. Це, можливо, ще не означає державний переворот, але це можлива ознака суперництва, якщо не конфлікту, різних угруповань в оточенні Путіна", - заявив політолог.

Умланд також додав, 2018 рік стане вирішальним для Росії.

"Якщо до того нічого екстраординарного не відбудеться, то 2018 буде мати вирішальне значення: російському "селекторату" (тобто московській  еліті – Ред.) доведеться або знову зважитися на висунення кандидатури Путіна в президенти країни, або запропонувати когось іншого (все це, ймовірно , відбуватиметься на тлі скасування Чемпіонату світу з футболу в Росії). Узгодження цього питання між різними групами інтересів буде важким і конфлікти все більш ймовірними", - резюмував німецький публіцист.

Як повідомлялося раніше, опальний депутат Держдуми пояснив, що зупинить агресивного Путіна. Пономарьов назвав дві версії врегулювання ситуації.

Повʼязані теми:

Наступна публікація