Путін звільнив Гризлова через Україну – ЗМІ

Путін звільнив Гризлова через Україну – ЗМІ

Фото: Партія "Единая Россия"

У Кремлі Гризлову доручили налагодити зв'язки із світовою спільнотою заради врегулювання ситуації на Донбасі

Президент РФ Володимир Путін звільнив Бориса Гризлова із постійного складу Ради безпеки Росії, зважаючи на виконання останнім нових завдань. Про це пише "Інтерфакс" з посиланням на власні джерела, знайомі із ситуацією.

Зокрема, це стосується розв'язання Гризловим нових питань у розрізі Мінських угод. Видання зазначає, що серед іншого, Гризлову доручили розширити діалог із міжнародною спільнотою щодо ситуації, яка склалася в Україні.

"Президент прийняв рішення, виходячи із завдань, які він ставить перед Борисом Гризловим. У числі цих завдань – розширення можливостей для міжнародного діалогу з метою врегулювання ситуації в Україні, і це вимагатиме від Гризлова участі в роботі різного роду міжнародних майданчиків в європейських столицях – Парижі, Берліні та інших", - цитуає видання співрозмовника.

Нагадаємо, сьогодні Президент Росії Володимир Путін виключив з Ради Безпеки РФ Бориса Гризлова. Відповідний указ був опублікований на сайті правової інформації РФ. Крім того, цим же указом до складу Ради Безпеки РФ включають Віктора Золотова, главу Національної гвардії.

У грудні 2015 року Путін призначив його представником Росії в Тристоронній мінській контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація