Пєсков іноді несе пургу – Путін

Пєсков іноді несе пургу – Путін

Фото: Reuters

Президент РФ в інтерв’ю для американських журналістів "пройшовся" по своєму прес-секретарю.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков іноді говорить дурниці, на котрі його ніхто не уповноважував. Це випливає зі слів глави Російської Федерації Володимира Путіна, котрі пролунали під час спілкування з американськими журналістами.

Путін розмовляв із представниками телеканалу NBC, текст цього інтерв’ю розміщено на офіційному сайті Кремля. Протягом бесіди Путін кілька разів уникав відповідальності за будь-які дії росіян, яких підозрюють у незаконній діяльності у США. Російський лідер спершу відмежувався від приватних осіб і компаній, а потім і від службовців своєї власної адміністрації, цитати котрих йому наводили під час спілкування.

"У нас дві тисячі співробітників адміністрації, невже Ви думаєте, що я кожного контролюю? Ось Пєсков сидить навпроти, мій прес-секретар, він несе іноді таку "пургу", я дивлюся по телевізору і думаю: що він там розповідає? Хто йому це доручив?", - сказав Путін. При цьому президент РФ наголосив, що за слова потрібно питати кожну конкретну людину окремо, а в нього самого, мовляв, є власна робота.

Пєсков прокоментував історію з годинником

Пєсков прокоментував історію з годинником

Повʼязані теми:

Наступна публікація