Reuters показало фото, як Іванка Трамп захоплено слухала Джастіна Трюдо

Донька Трампа взяла участь в офіційному заході у Білому домі.

Донька президента США Дональд Трампа Іванка вперше з'явилася на офіційному заході у Білому домі, зустрівшись із прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, її батьком та жінками-бізнесменами із США та Канади.

Іванка Трамп уважно і, судячи з фото, навіть захоплено слухала виступ канадського прем'єра. Трюдо, зокрема, заявив, що жінкам досі доводиться долати чимало перешкод на шляху професійного зростання.

Донька президента США також виступала на круглому столі, більше того, вона допомагала відбирати учасниць заходу та визначати теми зустрічі.

Президентська донька планує використовувати свій статус, щоб сприяти розширенню прав і можливостей жінок. У грудні вона звертала увагу членів Конгресу щодо законодавства, мета якого зробити догляд за дітьми більш доступним для людей.

У січні Іванка Трамп формально відійшла від справ компанії батька Trump Organization і її однойменного бренду одягу і аксесуарів. Вона продала значну кількість своїх активів, включаючи усі її звичайні акції, і перетворила свій капітал у Trump Organization на фіксовані платежі.

Нагадаємо, користувачі соціальних мереж кепкують із фото, на якому прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо "не потиснув" руку президентові США Дональду Трампу під час їхньої першої зустрічі у Вашингтоні. На фото лідери країн сидять на стільцях у Білому домі, Трамп простягає Трюдо руку для потискання, а канадський прем'єр на неї дивиться з таким виразом обличчя, наче він вагається це зробити. 

Дональд Трамп знову спровокував скандал, захистивши бізнес доньки

Дональд Трамп знову спровокував скандал, захистивши бізнес доньки

Повʼязані теми:

Наступна публікація