Рейтинг Трампа піднявся до рекордної за час його президентства позначки

Рейтинг Трампа піднявся до рекордної за час його президентства позначки

Фото: Facebook/Білий Дім

Втім все одно, більшість американців не схвалюють свого президента.

Рейтинг підтримки президента США Дональда Трампа піднявся до найвищої позначки від часу його інавгурації. Про це свідчать результати опитування, проведеного спільно ABC News та Washington Post, яке було опубліковано у неділю.

Згідно з опитуванням, 44% американців підтримують свого президента, таким чином від квітня поточного року рейтинг Трампа зріс на 5%. Новий показник на 2% кращий, ніж попередній рекорд американського президента - до 42% рівень його підтримки зростав у квітні 2017 року.

Водночас 53% американців Трампа не підтримують. Таке зростання підтримки пов’язують зі зростанням економіки країни. Також зазначають, що економічну політику Трампа схвалюють 51% громадян, міграційну політику не підтримують 57%, податкову - 49% проти, позицію щодо галузі охорони здоров’я не схвалюють 54% американців.

В телефонному опитуванні взяли участь 1008 американців, дослідження проводилось від 28 червня до 1 липня. Похибка складає 3,5%.

Нагадаємо, рейтинг підтримки партії "Слуга народу" серед тих, хто визначився і голосуватиме, знизився за тиждень на півтора відсотка - 41,6%. На другому місці - "Опозиційна платформа – За життя" – 13,7%, яка наростила підтримку майже на 2%.

Повʼязані теми:

Наступна публікація