Рибка-2: повернення. Як секс-круїз із Дерипаскою обернувся для повії арештом вже в двох країнах

Рибка-2: повернення. Як секс-круїз із Дерипаскою обернувся для повії арештом вже в двох країнах

Фото: Associated Press

На дівчину з ескорту подав до суду один із найбагатших олігархів світу.

Скандальна секс-історія навколо російського олігарха Олега Дерипаски знову набула обертів. Авторку цього скандалу – білоруську повію Настю Рибку (Анастасію Вашукевич) депортували з Таїланду 17 січня до Москви і одразу ж заарештували.

У Росії Рибку та її бойфренда й секс-тренера Олександра Кирилова (Алекса Леслі) затримали ще в аеропорту. Їх обох звинувачують в систематичному занятті проституцією.

ТСН.ua розповідає історію скандальної Насті Рибки, яку після своїх одкровень про секс-круїз на яхті з російським олігархом Олегом Дерипаскою та віце-прем’єром Сергієм Приходько арештовують вже в двох країнах світу.

Хто така Настя Рибка

Настя Рибка – дівчина із білоруського Бобруйська. Там вона залишила чоловіка та дитину і поїхала до Москви за мрією – стати працівницею елітного ескорт-сервісу. Допоміг їй у цьому такий собі секс-гуру - найуспішніший сутенер сучасної Росії Алекс Леслі або Олексій Кирилов. Він зібрав навколо себе цілу секту і проводить тренінги зі зваблення мільярдерів.

Анастасія – найуспішніша з його учениць. Вона сама за три тисячі доларів ділиться списком адрес мільярдерів та прийомами як відбити їхніх дружин. Але ті, хто вже потрапив у медову пастку, оголошують справжню війну Насті Рибці.

Скандал із Дерипаскою

Історію про дівчат із ескорт-сервісу і хабарі, які, можливо, отримував Приходько, у своєму розслідуванні в лютому 2018 року розкрив російський опозиціонер Олексій Навальний. Автори розслідування виявили на яхті разом із найбагатшим бізнесменом Росії Олегом Дерипаскою віце-прем’єра. До Норвегії Приходька доправили чартерним літаком, а на борт таємно висадили з приватного гвинтокрила.

Настя Рибка та Олег Дерипаска / Фото: instagram.com/nastya_rybka

Про що найвпливовіші люди країни втаємничено розмовляли на цій зустрічі озвучила у своїх соцмережах саме Настя Рибка, яка є головною героїнею секс-скандалу.

При цьому в скандалі виник слід людей Дональда Трампа. "Навіщо голові передвиборчого штабу Трампа влаштовувати приватні брифінги і повідомляти про хід президентської кампанії в США якомусь російському олігархові? По тім, що брифінги насправді для Путіна, Кремля, ФСБ", - зазначив Навальний.

У слідчих уже був у руках ланцюжок Трамп – Пол Манафорт - Дерипаска. Однак елітна повія дала їм у руки останню ланку - Сергія Приходька. Він у російській політиці працює з 1990-х. У часи Єльцина працював заступником керівника Адміністрації президента. Від 2000-х почав відповідати за зовнішню політику, а згодом став заступником Медведєва та особистим спічрайтером Путіна. Олег Дерипаска, своєю чергою, незмінно входить до десятки рейтингу Forbes. Власник найбільших металургійних підприємств країни має статок у 28 мільярдів доларів. Обидва – найближчі друзі Володимира Путіна. Вони входять до санкційного списку США. Саме Приходько виявляється відсутньою ланкою у схемі Манафорт – Дерипаска - Путін.

Фігуранти цього розслідування – Дерипаска та Приходько – назвали його провокацією. Водночас олігарх пішов ще далі і подав на Рибку до суду за публікацію особистих фотографій та розкриття подробиць його приватного життя. Суд одразу ж зобов’язав видалити всі дані, зокрема і саме розслідування.

Арешт у Таїланді

Наприкінці лютого 2018 року Настю Рибку та Алекса Леслі затримали у Таїланді. Під час затримання також за гратами опинились восьмеро росіян. Всі вони брали участь у секс-тренінгу, у якому за 625 доларів з кожного учасника розповідали про секрети зваблювання та насолоди у ліжку. Проте місцева влада визнала це роботою, а секс-гуру опинилися за ґратами за незаконну підприємницьку діяльність.

Попри внесену заставу Настю Рибку не просто не відпускають, а несподівано із патайської в'язниці перевозять до Бангкока в ізолятор імміграційного бюро. За тайськими законами Рибці загрожує кілька років в’язниці, штраф до трьох тисяч доларів або депортація на батьківщину. Усвідомлюючи свою ситуацію, вона заявила що має записи низки "цікавих" для США розмов між Приходько та Дерипаскою і попросила політичного притулку в Штатах. На прохання Рибки Вашингтон не відповів.

Відтоді дівчина з ескорту перебувала в Таїланді, доки тривав процес слідства. Влітку з’явилась інформація, що вона передала всі свої записи Дерипасці. Рибка заявила, що віддала всі записи Дерипасці, в обмін на що він обіцяв "дещо для неї зробити".

Зрештою 15 січня 2019 року суд таїландського міста Паттайя засудив Рибку і Алекса Леслі до умовних термінів ув'язнення і фактичного ув’язнення, яке прирівняли до терміну, який вони вже відбули в СІЗО. Разом з ними такий вирок отримали ще шестеро громадян Росії і Білорусі. Усі вони визнали свою провину в організації послуг сексуального характеру.

Наступного дня Рибку депортують до Москви, однак у місто не випускають, а заарештовують одразу ж в аеропорту. Тепер на неї та Алекса Леслі чекає суд ще й в Росії. Наразі вони перебувають у слідчому ізоляторі.

Як залякали секс-провокаторку Настю Рибку

Як залякали секс-провокаторку Настю Рибку

Повʼязані теми:

Наступна публікація