Різанина у Великій Британії: напад може бути терактом, а свідки кажуть про кількох загиблих

Різанина у Великій Британії: напад може бути терактом, а свідки кажуть про кількох загиблих

Офіційно відомо про двох постраждалих, які перебувають у лікарні.

Поліція Великої Британії розслідує напад з ножем, що стався у парку міста Редінг, як інцидент, пов’язаний з тероризмом.

Як повідомляє видання Mirror з посиланням на власні джерела, під час нападу загинули троє людей. Однак ані поліція, ані медики цієї інформації наразі не підтверджують. Також від джерел відомо, що затриманий за напад чоловік – з Лівії.

На відео, яке було розповсюджено у соцмережах, видно щонайменше чотирьох людей, які лежать у крові і без руху у траві. Свідки кажуть, що зловмисник спочатку почав вигукувати нецензурні слова і потім почав штрикати своїх жертв у шию, пахви тощо. Напади були хаотичними.

Прем’єр Британії Борис Джонсон назвав інцидент "жахливим" і сказав, що його думки зараз з постраждалими та їхніми родинами. Міністр внутрішніх справ країни Пріті Пател заявила, що "глибоко занепокоєна" інцидентом.

Поліція звернулась до місцевих мешканців з проханням не розміщувати фото та відео події у соцмережах, а відправляти такі матеріали правоохоронцям.

Нагадаємо, напад стався у парку міста Редінг близько 7-ї години вечора суботи, 20 червня. Відомо про щонайменше двох постраждалих, їх доправили до лікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація