Російське МВС не знайшло фактів корупції в розслідуванні Навального про Медведєва

Російське МВС не знайшло фактів корупції в розслідуванні Навального про Медведєва

Фото: Getty Images

Перевірити інформацію, викладену у фільмі, просили комуністи.

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації перевірило інформацію про казкове багатство прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, яка була озвучена у гучному розслідуванні Фонду боротьби з корупцією.

Про це йдеться у відповіді МВС на запит депутата нелегітимної Держдуми від КПРФ Валерія Рашкіна.

У відомстві зазначили, що в результаті перевірки не виявили порушень закону Медведєвим.

"ГУ МВС Росії по Москві... проведена перевірка, в ході якої порушень кримінального та адміністративного законодавства, віднесених до компетенції внутрішніх справ, не встановлено", — йдеться у відповіді МВС.

Нагадаємо, відповідно до розслідування Фонду боротьби з корупцією опозиціонера Олексія Навального, на "благодійні" гроші, отримані від російських олігархів, Медведєв купив родовий маєток і агрокомплекс в Мансуровому, гірську резиденцію "Псехако" у Сочі, виноградники в Анапі і Тоскані, віллу в Миловке і рублівську резиденцію, вартість якої оцінюється приблизно в 5 мільярдів рублів.

Після оприлюднення результатів розслідування по різних містах Росії прокотилися антикорупційні несанкціоновані, як повідомляють ЗМІ, мітинги. Гаряче було в Москві — силовики застосовували проти людей сльозогінний газ і силу. Однак були випадки застосування сили проти правоохоронців.

Держдума відмовилась перевіряти інформацію про статки Медведєва

Держдума відмовилась перевіряти інформацію про статки Медведєва

Повʼязані теми:

Наступна публікація