Російські правоохоронці розпочали масштабні обшуки у штабах Навального в 30 містах

Російські правоохоронці розпочали масштабні обшуки у штабах Навального в 30 містах

Фото: Associated Press

Загалом суд видав 94 дозволи на обшуки.

По всій Росії правоохоронці проводять масштабні обшуки у штабах опозиціонера Олексія Навального.

Про це пишуть його прихильники на своїх сторінках у Twitter.

"Обшуки у справі про "відмивання грошей" зараз тривають в наших штабах в Чебоксарах, Казані, Нижньому Новгороді, Липецьку, Єкатеринбурзі, Хабаровську, Іркутську, Кемерові, Пензі, Кургані, Оренбурзі, Саратові, Балакові, Новосибірську, Красноярську, Челябінську, Санкт-Петербурзі, Бєлгороді, Томську, Краснодарі, Тамбові, Іжевську, Тюмені. Також до штабу в Пермі до нашого співробітника прийшли з обшуком повторно - перший обшук там був позавчора", - написала речниця Фонду боротьби з корупцією Кіра Ярмиш.

Загалом, повідомляється, що масштабні обшуки тривають у близько 30 російських містах. Водночас, один із членів штабу Навального та керівник його передвиборчого штабу Леонід Волков повідомив, що напередодні суд видав 94 ордери на обшуки.

"Басманний суд позавчора (відразу після дня Розумного голосування) виніс за поданнями слідчого Габдуліна 94 постанови про обшуки (це є в картотеці суду), ми ще гадали - чи всі 94 по нашу душу? Тепер бачимо - так, всі", - заявив він.

Нагадаємо, увечері 5 вересня силовики прийшли у студію "Навальний Live", у московський штаб опозиціонера Навального і до офісу Фонду боротьби з корупцією. Люди представилися представниками ОМОНу і почали обшуки у студії за годину до початку програми "Росія майбутнього". Вони зламали двері, а також скотчем заклеїли камери спостереження.

Проти російського опозиціонера Олексія Навального відкриють нову справу

Проти російського опозиціонера Олексія Навального відкриють нову справу

Повʼязані теми:

Наступна публікація