НТВ наважився показати сюжет про екс-дружину Путіна лише на Далекому Сході РФ

НТВ наважився показати сюжет про екс-дружину Путіна лише на Далекому Сході РФ

Сюжет про Путіну з'явився на YouTube / Фото: Getty Images

У відео йшлося про нового обранця колшньої першої леді. 

Російський пропагандистський канал НТВ зняв сюжет про нового обранця екс-дружини президента РФ Людмили Путіної, однак його показали лише глядачам на Далекому Сході.

Канал випустив анонс, в якому обіцяли показати сюжет про Путіну у Сибіру та європейській частині РФ. Натомість його змогли побачити лише жителі Далекого Сходу.

При цьому, сюжет про нове заміжжя колишньої дружини російського лідера не увійшов до відео із повним випуском програми "Итоги", опублікованим на сайті.

Російське видання РБК направило запит до редакції НТВ про те, глядачі яких регіонів побачили цей сюжет, однак на момент публікації статті відповіді не отримали.

У сюжеті, відео якого опублікували на відеохостингу YouTube, наводяться витяги з російського реєстру про право на квартиру в Санкт-Петербурзі, яка належала Путіну, його дружині і дочкам. Наприкінці серпня нерухомість перейшла Людмилі Олександрівні Очеретній - місце і дата її народження якої збігаються з особистими даними колишньої дружини Путіна.

Новим чоловіком Путіної називають главу правління Центру розвитку міжособистісних комунікацій Артура Очеретного.

Нагадаємо, що напередодні російські ЗМІ поширили інформацію про те, що колишня дружина президента РФ Володимира Путіна Людмила після розлучення змінила прізвище. За даними видання, колишня перша леді РФ тепер носить прізвище Очеретна.

Про розлучення Володимир і Людмила Путіни оголосили в червні 2013 року.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація