Російський сенатор видав серийного вбивцю Менсона за вбитого "бандерівцями" ополченця

Російський сенатор видав серийного вбивцю Менсона за вбитого "бандерівцями" ополченця

Російський сенатор видав серийного вбивцю Менсона за вбитого "бандерівцями" ополченця

Фото: Reuters

Згодом він видалив пост, але ним він все одно порушив закон РФ.

Російський сенатор Ігор Морозов, який брав участь у захопленні українського Криму та навіть отримав за це медаль, видав померлого серійного вбивцю Чарльза Менсона за загиблого ополченця, якому бандерівці на лобі вирізали свастику, повідомляє російський сайт Открытая Россия.

Зазначається, що чиновник неправильно зрозумів жарт, опублікований у Twitter, та скористався приводом очорнити українських військових. У твіті, який він репостнув, була розміщена фотографія серійного вбивці Чарльза Менсона з підписом:

"Хоробрий старий був зв'язковим у загоні бійців за свободу Новоросії. Сусіди і друзі в Луганську знали його як Міхалича, однополченці - за позивним "Чарлі". Сьогодні він потрапив до лап бандерівців. Перед розстрілом мерзотники намалювали свастику у нього на лобі. Не забудемо, не пробачимо!"

Пізніше Морозов помітив, що пост був фейковим, та видалив його. Однак на сайті зазначають,  що своїми діями він порушив законодавство РФ, що забороняє публічне демонстрування нацистської символіки. 

Фото: openrussia.org

Нагадаємо, 20 листопада у США в тюремній лікарні помер 83-річний Чарльз Менсон – лідер секти, члени якої здійснили щонайменше сім убивств. На руках самого Менсона крові начебто немає. У суді довели, чоловік лише спонукав інших чинити злочини та розробляв плани убивств. У секті пропагувалося насилля та вживання наркотиків. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація