Російський журналіст розповів, як його домагався лідер ЛДПР Жириновський

Російський журналіст розповів, як його домагався лідер ЛДПР Жириновський

Фото: Getty Images

Росіянин закликав усіх чоловіків зробити камін-аут щодо домагань чиновників та депутатів.

Журналіст російського видання "Настоящее время" Ренат Давлетгільдеєв звинуватив лідера ЛДПР Володимира Жириновського у сексуальних домаганнях.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook

"Я ніколи не приховував історію про те, як після фіналу конкурсу "Міс Росія", який проводив Рустам Таріко в Гостиному дворі, мене за руки намагалися вивести з будівлі помічники Жириновського і відвезти з ним до корпоративної сауни ЛДПР, а сам він, поки давав невелике інтерв'ю, лапав за жопу так, що руки трусилися з диктофоном", - розповів чоловік.

За словами журналіста, він тоді був зовсім юним і "коліна ходили ходором від однієї думки про те, що перед тобою депутат, міністр тощо".

"Здавалося, що я зобов'язаний дивитися їм в рот. Та й взагалі чомусь в період до камін-ауту здавалося, що це я сам винен, що чиясь рука лізе в мої штани, та й взагалі потрібно неодмінно від усіх приховати хоча б натяк на власну гомосексуальність. Навіть якщо цей натяк був чужим харасментом", - додав Давлетгільдеєв.

Водночас журналіст запевнив, що його історія - "дурниця порівняно з тим, що бувало в тій самій ЛДПР", і закликав своїх друзів та підписників ділитися схожими історіями.

Своєю чергою у коментарях люди підтвердили, що такі історії мали місце.

"При мені Жириновський забив два автомобілі до відмови пацанами і відвіз їх на дачу. Чому став свідком? Тому що мене туди теж намагалися інтелігентно запхати. Не вийшло", - розповів Денис Морозов.

Парни, слушайте, я уверен, что даже в моей ленте, среди моих друзей и подписчиков, есть те, кого домогались люди,...

Опубликовано Renat Davletgildeev 22 марта 2018 г.

Нагадаємо, раніше три російські журналістки звинуватили в сексуальних домаганнях депутата Держдуми від ЛДПР і главу комітету з міжнародних справ Леоніда Слуцького.  Одна з них розповіла, що Слуцький чіплявся до неї у 2017 році у своєму кабінеті, коли вона зайшла до нього, щоб задати питання з міжнародного порядку дня.  Ще одна журналістка, яка працює в російському парламенті, також розповіла про сексуальні домагання з боку депутата з партії Володимира Жириновського. За її словами, вона не стала піддавати цей випадок розголосу через страх втратити можливість працювати в парламенті. Третя журналістка, продюсер одного з телеканалів, розповіла, що Леонід Слуцький намагався поцілувати її в губи і помацати за сідниці. 

Кілька російських ЗМІ в різних формах припиняють співпрацю з Держдумою РФ. Таке рішення вони ухвалили після того, як комісія з етики не знайшла "поведінкових порушень" з боку депутата з ЛДПР Леоніда Слуцького.

Повʼязані теми:

Наступна публікація