Російського режисера Меньшова поховали в Москві поруч з актором, який також прославляв Путіна

Російського режисера Меньшова поховали в Москві поруч з актором, який також прославляв Путіна

Скріншот відео

82-річний кінодіяч, який помер від наслідків коронавірусу, був палким прихильником російського президента.

У четвер, 8 липня, у Москві на центральній алеї Новодівичого кладовища поховали знаменитого російського режисера, актора, сценариста та продюсера Володимира Меньшова, який помер після захворювання на COVID-19. Про це стало відомо з трансляції на YouTube-каналі “Телеканал 360”.

Громадянська панахида та прощання з покійним відбулося у Великому залі Центрального будинку кінематографістів. На церемонії були присутні дружина артиста Віра Алентова, дочка Юлія Меньшова, друзі і близькі.

Згодом Володимира Меньшова відспівали в храмі Покрови Пресвятої Богородиці в Красному Селі у Підмосков’ї. Окрім родичів, у церкві дозволили бути присутнім також друзям покійного, біля труни зокрема помітили режисера Вадима Абдрашитова та актора Дмитра Харатьяна.

Скріншот відео

Поховали режисера на центральній алеї Новодівичого кладовища у Москві поряд із народним артистом СРСР Василем Лановим. Як відомо, обидва кінодіячі були палкими прихильниками російського президента Володимира Путіна, підтримуючи анексію Криму та російську агресію на Донбасі. 

У квітні 2017 року Володимир Меньшов передав окупованому бойовиками Донбасу один мільйон рублів.

У лютому 2018-го Мінкульт додав Меньшова до "чорного списку". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація