"Розумна людина": Путін знову похвалив Трампа

"Розумна людина": Путін знову похвалив Трампа

Фото: Reuters

Також російський президент заявив, що спроби Заходу створити однополярний світ провалилися.

Президент Росії Володимир Путін знову похвалив обраного президента США Дональда Трампа, назвавши його розумною людиною.

Таку заяву він зробив в інтерв'ю російському телеканалу НТВ, відповідаючи на питання про можливість співпраці із новим американським президентом, передає Reuters.

"Трамп був комерсантом і бізнесменом. Він уже державний діяч, він є главою Сполучених Штатів Америки, однієї з провідних країн світу. Вже те, що він домігся успіху в бізнесі, говорить про те, що він розумна людина. І якщо він розумна людина, то зможе в повній мірі і досить швидко зрозуміти інший рівень відповідальності. Ми припускаємо, що він буде діяти з цих позицій", - сказав Путін.

Також російський президент заявив, що спроби Заходу створити однополярний світ провалилися.

"Ситуація змінюється, я думаю, що це не є секретом ні для кого, всі це бачать, що багато хто з наших партнерів вже вважають за краще дотримуватися принципів міжнародного права, оскільки баланс у світі поступово відновлюється ", - сказав Путін і запевнив, що при побудові відносин з іншими країнами, Росія буде поважати їхні інтереси.

Нагадаємо, під час вибочої кампанії Володимир Путін назвав Дональда Трампа блискучим. У відповідь на це республіканець сказав, що в разі перемоги на виборах у нього будуть "дуже дуже хороші відносини з президентом Росії Володимиром Путіним і з Росією".

Говорячи про Путіна, Трамп нагадав, що рейтинг схвалення російського президента становить 82%. "Я думаю, раз він називав мене блискучим, я прийму цей комплімент, гаразд? Я думаю, що я зможу з ним порозумітися. В рамках цієї (російської - ред) системи він був набагато кращим лідером, ніж наш президент", - заявив Трамп. 

Чим вибори у США, Молдові, Болгарії загрожують Україні

Чим вибори у США, Молдові, Болгарії загрожують Україні

Повʼязані теми:

Наступна публікація