Штраф і побиття палицями: суд у Малайзії покарав двох жінок за спробу зайнятися сексом

Штраф і побиття палицями: суд у Малайзії покарав двох жінок за спробу зайнятися сексом

Фото: Getty Images

Сексуальні контакти між людьми однієї статі в ісламі заборонені.

Дві жінки в Малайзії були засуджені за спробу зайнятися сексом до штрафу і побиття палицями, повідомив прокурор. Це один з небагатьох прикладів судових справ проти лесбійок в переважно мусульманській країні.

Про це пише Reuters.

Ісламістські співробітники правопорядку в консервативному штаті Тренгану застали двох жінок, які намагалися зайнятися сексом в машині.

Жінки були засуджені відповідно до ісламського закону шаріату, який забороняє жінкам вступати один з одним у сексуальні відносини, і засуджені до шести ударів палицями і штрафу розміром 3.300 малазійських рінггітів ($ 806 - ред) кожна.

“Сексуальні контакти між людьми однієї статі в ісламі заборонені. Це злочин, і це аморально", - сказав прокурор Мухамад Хасмиран.

"Це перший подібний вирок у нашій практиці", - сказав прокурор, зазначивши, що винесення вироку за одностатеві стосунки стало першим випадком для штату.

Двох жінок, яким 32 і 22 роки, звільнено під заставу. Вирок здійснять 28 серпня, сказав прокурор.

Представниця правозахисної організації Justice for Sisters Тилага Сулатирех назвала рішення суду формою катування. Вона сказала, що влада і раніше затримували лесбійські пари, але вона не знає про випадки винесення обвинувального вироку.

“Секс за взаємною згодою в повнолітньому віці - це не злочин. Це прецедент, який посилить дискримінацію щодо представників ЛГБТ-спільноти", - сказала вона.

Одна з лідерів ЛГБТ-руху: я щодня виходжу з дому і не знаю, чи повернуся живою

Одна з лідерів ЛГБТ-руху: я щодня виходжу з дому і не знаю, чи повернуся живою

Нагадаємо, раніше секс-блогер розповіла про враження від сексу з лялькою-роботом, яка призначена для жінок. За її словами, зносини з машиною майже нічим не відрізняються від реального сексу з чоловіком.

Повʼязані теми:

Наступна публікація