Син Трампа оприлюднив листування перед зустріччю із "кремлівською" юристкою

Син Трампа оприлюднив листування перед зустріччю із "кремлівською" юристкою

Фото: Reuters

З листів видно, що Трамп-молодший знав, що людина, з якою він планував побачитися, була пов'язана із російським урядом.

Перший син президента США Дональд Трамп-младший у вівторок оприлюднив електронні листи, які він відправив, щоб організувати зустріч з адвокатом, яка була пов'язана із Кремлем. Адвокат переконував, що має інформацію, яка б могла нашкодити тодішньому кандидату від демократів Гілларі Клінтон.

Про це пише ВВС.

З листів випливає, що Трамп-молодший знав, що людина, з якою він збирається спілкуватися, пов'язана з російським урядом, і що інформація, яку він мав отримати, була частиною спроби російського уряду допомогти президентській кампанії Дональда Трампа.

Тим часом публіцист Роб Голдстоун повідомив Дональду Трампу-молодшому, що є інформація, яка є "підтримкою уряду пана Трампа". Хоча раніше Голдстоун заперечував будь-яку інформацію про зв'язки з російським урядом під час виборів.

В електронному листі до Трампа-молодшого, який оприлюднив ці листи у Twitter, "прокурор Королівства Росії" запропонував надати деякі офіційні документи та інформацією, яка б засудила Гілларі і була б дуже корисною для Трампа-старшого.

Старший син Трампа міг отримати компромат на Гілларі Клінтон з рук росіянки

Старший син Трампа міг отримати компромат на Гілларі Клінтон з рук росіянки

На що Трамп-молодший відповів: "якщо це те, що ви кажете, то мені це сподобається".

Як повідомлялося раніше, заяви про зв'язок передвиборчої кампанії Трампа з Росією наклали тінь на його перші п'ять місяців на посаді президента США.  Кремль спростував висновки американських спецслужб про те, що Москва намагалася схилити вибори на користь Трампа, використовуючи такі засоби, як зловживання електронними поштами лідерів демократів. Трамп заперечував будь-яку змову з Кермлем
 
Під час першої зустрічі президента США Дональда Трампа і глави РФ Володимира Путіна політики обговорювали втручання РФ в американські вибори. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація